Bestik

Bestik og bestikbakker fra Relaxdays

Enhver amatørkok trives bedst i et ryddeligt og rent køkken. Matchende service og pyntegenstande er ligeledes med til at give et flot og harmonisk samlet billede. Derfor finder du også alt inden for bestik og service i vores sortiment. Gå på opdagelse i vores butik og lad dig især inspirere af vores bambusartikler.

Bestikholdere, tallerkner og spisepinde af bambus til køkkenet

Ligegyldigt om du har fået nok af porcelæn og keramik eller bare er vild med den varme træfinish, så er vores tallerkner, bestik og spisepinde af bambus et kæmpe hit i køkkenet. Gør indtryk på dine gæster og servér maden på bambustallerkner og med matchende bambusbestik. Du kan ligeledes stille bestik, servietter og saucer flot frem på spisebordet med en af Relaxdays' stilfulde bestikholdere af bambus. Hvis du godt kan lide at spise asiatisk, finder du desuden spisepinde af bambus i vores sortiment. Følg trenden og sig nej tak til engangsservice af plastik og brug vores alternativer af bambus i stedet.

Sådan finder du den rette bestikbakke

Vil du gerne have mere styr på indholdet i bestikskuffen, og er du på udkig efter en miljøvenlig bestikbakke? Så er du landet det helt rigtige sted! I Relaxdays' brede sortiment finder du nemlig skønne bestikindsatser af bambus. Vi har et stort udvalg af bestikbakker, og du finder både små og kompakte eller udtrækkelige. Hvis du har fået nok af plastik, kan du gå en helt anden vej og vælge en af Relaxdays' bestikbakker af bambus. Bambus er et mere miljøvenligt materiale og ser oven i købet ud som en drøm. Vi har masser af forskellige bestikbakker i vores online shop, som er lavet af bæredygtig bambus.
Vi har dog også bestikindsatser af plastik og i metalflet for dem, som ikke er vilde med bambus, eller hvor bambus ikke harmonerer med den eksisterende indretning. Hos os finder du bestikbakker til enhver skuffe, da de fås i forskellige størrelser, og da nogle af vores modeller kan trækkes ud. Om bestikbakken skal ned i en lille eller stor skuffe, er derfor ikke afgørende. Du tilpasser bare skuffeindsatsen, så den passer optimalt til din skuffe. Vores bestikbakker er med andre ord yderst alsidige og kan bruges flere steder i køkkenet. Bestikbakkerne kan indstilles til at have 5, 6 eller 7 rum og kan dermed justeres til at dække de behov, du nu en gang har.

Hvad kan du ellers bruge bestikbakker til?

Relaxdays' bestikbakker er et must i ethvert hjem, da de hjælper dig med at skabe orden og overblik i enhver skuffe og ethvert skab i hjemmet, ligegyldigt om det er i køkkenet, på soveværelset eller på badeværelset. Der er med andre ord ingen grænser for, hvad du kan bruge dem til. Skuffeindsatserne - særligt dem af bambus - kan ligeledes bruges stående. Brug dem fx som en lille, stilfuld reol til at ordne og skabe overblik over dine krydderier eller kosmetikartikler. Giv det et forsøg!

Bestil bestik og andet tilbehør hos Relaxdays nu

Find enestående ordenssystemer til dit bestik i Relaxdays' online shop, og føj samtidig trendy bestik og service af bambus til indkøbskurven med det samme. Hvis du også er på udkig efter andre opbevaringsløsninger til den gastronomiske højborg derhjemme, kan du tage et smut forbi vores afdeling med madbeholdere og skabe og reoler specifikt til køkkenet. Bestil uden leveringsomkostninger allerede i dag og glæd dig til snart at få leveret dine nye Relaxdays køkkenartikler!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%