Opbevaring

Madbeholdere til køkkenet og viktualierummet

Mister du konstant overblikket over dit madforråd? Hersker der kaos i viktualierummet og køkkenet, og flyder det over med diverse pakker og poser? Så var det måske en idé med et par madbeholdere. Med dem kan du nemlig hurtigt danne dig et overblik over din beholdning og samtidig få skabt harmoni og orden i køkkenet eller spisekammeret. Find de rigtige opbevaringsbeholdere til dine fødevarer og krydderier her.

Side
  1. -7 %
    208,90 kr 224,90 kr
Side

Stilede og praktiske opbevaringsløsninger til madvarer

Hvis du opbevarer fødevarer i åbne reoler eller skabe med glasdøre, vil du også kunne nikke genkendende til følgende: Alt ligger hulter til bulter, og det er aldrig til at finde nogen ting iblandt alle poserne og pakkerne. Med Relaxdays' madbeholdere kan du dog opnå et harmonisk look i køkkenet og samtidig få skabt orden i alle dine fødevarer. Således finder også hurtigere de produkter, du er på udkig efter, og du kan se, hvornår du er ved at løbe tør for en given vare. Vores beholdere og glas egner sig ligeledes til produkter, som ikke købes i forpakning. Hos Relaxdays finder du både madbeholdere med patentprop og skruelåg, og de kan fås i sampak i forskellige størrelser med alt fra 2 til 20 stk.

Den optimale beskyttelse mod skadedyr med Relaxdays' madbeholdere

Når fødevarer opbevares frit tilgængelige i køkkenet, bliver de ikke kun hurtigere dårlige, men man øger også risikoen for, at der kommer skadedyr i dem. Bananfluer, sølvfisk og andre insekter finder sig hurtigt til rette og er ikke meget for at forsvinde igen. For at undgå det bør du gøre brug af madbeholdere fra starten af. Med dem kan du opbevare dine madvarer godt beskyttede mod fugt og utøj. De praktiske beholdere er særligt egnede til produkter såsom pasta, cornflakes og mel. Derudover har nogle af Relaxdays' opbevaringsbokse antibakterielle bambuslåg, der ligeledes beskytter mod skadedyr. Hos Relaxdays har vi flere forskellige størrelser, former og sæt såvel som madbeholdere med dispensere. Få styr på beholdningen med de perfekte opbevaringsbokse og opbevaringsglas nu.

Alt til køkkenet hos Relaxdays

Hos os finder du ikke kun madbeholdere, men også diverse andre artikler og redskaber, som kan være til stor hjælp i køkkenet: Skærebrætter og knive, køkkenvogne og skraldespande er kun nogle af de produkter, du finder i Relaxdays' store sortiment, der hjælper dig på vej mod det perfekt udstyrede køkken!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%