Bageartikler

Det perfekte bageudstyr til køkkenet

Udover en god opskrift, lækre råvarer og en smule erfaring er der kun én ting, man skal bruge for at bage: Det rette udstyr. Hos Relaxdays finder du alt fra bageforme, over kageløftere til kagesprøjter. Anskaf dig det perfekte bageudstyr nu, og imponér venner og familie med dine mesterværker.

De lækreste kager med Relaxdays‘ bagetilbehør

Man skal ikke nødvendigvis have fødselsdag for at spise en lækker kage. Bare fordi man lige har lyst, til eftermiddagskaffen, på kontoret eller til en fest – der kan altid findes en grund til at spise kage. Med Relaxdays’ bagetilbehør bliver det ovenikøbet let som en leg selv at bage. Vores bageforme i silikone fås i forskellige former. Silikonen gør formene fleksible, så det er let at få kagerne ud igen. Efter du er færdig med at bage, kan du ganske enkelt gøre formene rene i opvaskemaskinen. Du kan også bage dine egne brød i Relaxdays’ brødforme. Giv det et skud og udstyr dit køkken med vores bageartikler nu.

Bliv prof bager nu

En rigtig flot kage eller en smuk lagkage er nu en gang bedst, når den er hjemmelavet! Nu kan du blive prof bager med Relaxdays’ bageudstyr. Ligegyldigt om du vil bikse en hurtig tørkage sammen eller vil gå hele vejen og trylle en lagkage frem – hos os finder du alt, du skal bruge, for at nå i mål med dit bageprojekt. Når dejen skal laves, er de praktiske Relaxdays røreskåle perfekte. Når dejen er samlet og skal i formen, har vi en passende form til enhver kage i blandt vores springforme, gugelhupfforme og tærteforme. Til at pynte kagen af med kan du bruge vores kagesprøjter og bagepenselsæt. Til opbevaring af dine kager kan du bruge vores kagebokse, kagefade eller bageplader med låg. Når mesterbageren til sidst er nået i mål og skal servere kagen, er vores kageknive, kageløftere og kageskærere perfekte!

Shop Relaxdays‘ bageartikler nu

Forkæl dine nærmeste med en lækker hjemmelavet tørkage, et hjemmebagt brød, en skøn lagkage eller sprøde småkager. Slå til nu og bestil og få leveret vores bageartikler direkte til døren!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%