Køkkenartikler

Disse køkkenredskaber gør din hverdag lettere

Om du er amatørkok eller professionel, så er det alfa og omega med et veludstyret køkken. Der findes en lang række køkkenting, som gør dine kulinariske projekter væsentligt lettere og gør tiden i køkkenet både kortere og sjovere. Derudover finder du også hjælpemidler i vores sortiment, som kan karakteriseres som basisudstyr til køkkenet. Gå på opdagelse hos Relaxdays nu og find køkkenredskaber, service og meget mere!

Hvilket køkkenudstyr har du brug for i dit køkken?

At have de rigtige madlavningsredskaber har mange fordele: Det bliver bl.a. nemmere at tilberede diverse retter, og det sikrer, at maden beholder sine naturlige smage. Derudover er vores køkkenredskaber yderst robuste og holder længe. Hos Relaxdays finder du alt, hvad dit hjerte begærer. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte produktgrupper i vores sortiment.

Potter og pander til dine livretter

Mange retter kræver en specifik form for kogegrej for at kunne tilberede dem rigtigt. Vi har derfor et overdådigt udvalg i vores shop. Med vores stege- og wokpander kan du brillere med storslåede panderetter med masser af grøntsager og kød. Med vores stegesøer med rist og låg kan du til gengæld lave lækre stege, mens du kan gratinere i vores praktiske ildfaste fade. Derudover finder du også grydelåg med silikonekant i forskellige størrelser. Hos Relaxdays kan du ligeledes bestille matchende bordskånere og låg der forhindrer gryder i at koge over.

Køkkenredskaber, piskeris etc.

Ud over kogegrej til kogning, stegning og gratinering har du ligeledes behov for køkkenredskaber såsom piskeris, måleskeer eller pastaskeer. Hos os fås de vigtigste artikler til de daglige udskejelser og eksperimenter i køkkenet også i praktiske sæt, fx af 100% bambus. Med i købet får du så også en matchende holder til køkkenredskaberne.

Enestående tilbehør til enestående retter

Hvis du er en særligt eksperimenterende kok og godt kan lide at prøve nye ting af i køkkenet, som kræver lidt mere end bare det sædvanlige, er Relaxdays det rigtige sted for dig. Nå nye gastronomiske højder med vores dampkogere af bambus eller vores ravioliformere. Nogle retter kræver noget helt særligt udstyr såsom grillspyd, kødnåle eller paneringsbøtter. Uanset hvad finder du det rigtige her.

Køb køkkenudstyr online hos Relaxdays nu

Hvis du ikke har fundet det helt rigtige her og er på udkig efter andre gadgets til dine kulinariske eventyr derhjemme, kan du gå på videre opdagelse i vores andre køkkenprodukter. I Relaxdays' online shop finder du praktisk køkkentilbehør, masser af bageartikler såvel som tilbehør til ovn og komfur. Når man har et køkken med masser af grej, er det dog også vigtigt at holde orden, så man ikke mister overblikket. Det sikrer du nemmest vha. vores madbeholdere og skabe og reoler lavet specielt til køkkenet. Shop løs online hos Relaxdays nu og glæd dig til at få leveret dine nye køkkenartikler inden længe!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%