Skraldespande

En skraldespand er en af de husholdningsartikler, som alle har brug for, fordi den sikrer et rent og hygiejnisk hjem. Ud over selve skraldespandens funktion spiller dens udseende naturligvis også en vigtig rolle. For når alt kommer alt, gider man ikke, at affaldsspanden skiller sig ud fra den ellers stilfulde indretning. Derfor finder du også en lang række forskellige skraldespande i diverse designs hos os. Gå på opdagelse nu og bestil den perfekte affaldsspand allerede i dag!

En skraldespand er ikke bare en skraldespand - Vores udvalg

Relaxdays' skraldespande fås i syv modeller; Skraldespande til bioaffald, indbyggede skraldespande, skraldespande med sensor, papirkurve, skraldespande med sorteringssystem, pedalspande og skraldespande til bordet. Først og fremmest handler det selvfølgelig om at vælge en skraldespand, der dækker dine behov og samtidig falder i din smag, men der er også en del andre ting, du kan være opmærksom på. Fx bør skraldespanden til bioaffald være den mindste skraldespand i køkkenet, da der hurtigt dannes bakterier og ubehagelige lugte heri, hvis den ikke bliver tømt regelmæssigt. Hvis du gerne vil have en indbygget skraldespand, skal du sikre dig, at du har den nødvendige plads og de rette forudsætninger for at få den monteret. Den faste rengøring af skraldespanden er desuden hurtigt klaret, da du kun behøver at vaske den med varmt vand og en smule opvaskemiddel eller eddike for at holde den ren. Hvis den er meget beskidt, kan du lade din skraldespand stå i blød i længere tid i varmt vand og rengøringsmiddel og lade det virke.

Skraldespande med sorteringssystem

Selvom du måske ikke har brug for en skraldespand i alle rum, er den som minimum uundværlig i køkkenet. Det er for det meste her, der smides alle mulige slags affald ud: Bioaffald, plastik, papir og restaffald skal skaffes af vejen - og helst sorteret. Til det formål er vores skraldespande med sorteringssystem perfekte. I vores shop kan du både få modeller til indbygning med to til fire spande eller fritstående skraldespande med sensor og tre forskellige spande. De indbyggede skraldespande bliver i øvrigt leveret med låg, så du undgår spredning af grimme lugte, mens de fritstående skraldespande med sorteringssystem og sensor er lugtfrie. Gør det lettere at sortere dit affald og få et rent hjem.

Papirkurve til ethvert rum

Åbne papirkurve er især velegnede i rum, hvor der befinder sig et skrivebord, da der her oftest udelukkende bliver smidt papiraffald ud, som ikke lugter. Tag et kig på vores stilede skraldespande, som ikke er helt så lette at gemme væk som andre. Vælg imellem klassisk metal- eller trådflet, en model af bambus eller praktiske 3-pak sæt af metal i moderne designs og i farverne sort eller hvid. Fordel de åbne skraldespande rundt om i hjemmet og få et sted, hvor du kan skille dig af med papir- og plastikaffald.

Derfor er pedalspande og skraldespande med sensor så praktiske

Pedalspande og affaldsspande med bevægelsessensor, der er batteridrevne, er især praktiske, hvis du har hænderne fulde. På denne måde slipper du for at tabe det hele på gulvet, fordi du ikke har mulighed for at åbne skraldespanden. I forhold til udseendet på de fritstående affaldsspande får du ligeledes meget for pengene. Gå således på opdagelse i vores udvalg af skraldespande af rustfrit stål, bambus og stål i stilfuld træfinish, sort, sølvfarve eller hvid. Hos Relaxdays finder du med garanti den ideelle skraldespand til din smag og indretningsstil.

Bestil en affaldsspand online hos Relaxdays nu

Andre praktiske hjælpemidler til dit affald finder du under sammenpressere til affald og beholdere til køkkenaffald. Med en sammenpresser til affald kan du eksempelvis presse dit pap- og papiraffald sammen i affaldscontaineren, så du får mere plads. Beholdere til køkkenaffald er perfekte til fx at samle skræller fra grøntsager, før du smider dem ud i din skraldespand til bioaffald. Hvis du også er på udkig efter andre skraldespande, kunne vores toiletspande til badeværelset måske være noget for dig. Bestil hos Relaxdays nu og tag din nye skraldespand i brug allerede om få dage!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%