Udendørsspil

Udendørsspil

Sjov og leg i det fri med udendørsspil!

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

I det skønne sommervejr er det bare med at komme ud af hulerne. Om det så er ved vandet, i den lokale park eller i ens egen have! Det er skønt under åben himmel! Når man planlægger en dag i den friske luft, er en del planlægningen også at sørge for spil, lege og sjov. Så ud over maden og afslapningen skal der også være styr på underholdningen. For at tiden sammen bliver så afvekslende og oplevelsesrig som muligt, findes der en lang række forskellige lege og spil. Til en skøn dag i parken er det først og fremmest oplagt med udendørsspil og -lege. Hvilke du i det hele taget kan få, kan du læse om i dette indlæg.
Naturligvis kan du tage klassiske selskabslege og kortspil med ud i det grønne. Sportslige aktiviteter såsom fodbold eller badminton er super veloplagte og populære udendørsspil. Derudover findes der en masse andre udendørsspil, som er skabt til brug udenfor. Uafhængigt af alder er disse spil og lege en fornøjelse for alle, der elsker lidt outdoor action. Du bestemmer selv, om du helst vil gå med spil, der kræver lidt eller meget bevægelse. Vi er sikre på, at du finder mindst en udendørsaktivitet i dette udvalg, som du kan lide!
Wikingerschach
Game

Vikingespil og kuglespil

At smide rundt med træklodser i parken kan synes dumt, men er ikke desto mindre en sand evergreen inden for udendørsspil. Det såkaldte vikingespil eller kongespil er stadig yderst populært. Selskabslegen kommer fra de nordiske lande, og spillet blev - som navnet angiver - spillet allerede i vikingetiden. I spillet konkurrerer to hold med 1-6 personer imod hinanden. Målet er at vælte alle modstanderholdets træklodser med kastepindene, hvorefter kongen i midten skal væltes til sidst. Ud over det klassiske vikingespil finder du også en anden version i vores webshop, som handler om at samle points. I denne udgave er der tal på klodserne, og det er målet at samle præcis 50 points. Her gælder det altså om at finde den rette strategi og kaste præcist på samme tid. Du kan selv vurdere, hvilken udgave af kongespillet du vil få mest glæde af.
Spillet boules (på dansk kugler) blev allerede opfundet i Frankrig i middelalderen. I dag er der forskellige udgaver af spillet: boules, petanque og boccia (sidstnævnte stammer fra Italien). Som grundregel smides der en lille kugle ud på banen. Med andre større kugler skal deltagerne så forsøge at komme så tæt på den lille kugle som muligt. I Danmark er petanque den mest populære variant. Denne udgave af udendørsspillet er med metalkugler. Desuden er den lille kugle - også kaldet "grisen" - lavet af træ. Selvom petanque er den mest populære udgave i Danmark, er både boccia og boules dog også begge super underholdende. Uanset hvad er alle tre versioner et perfekt spil, der sikrer timevis af underholdning udenfor.
Girls

Andre udendørsspil

Hvad siger du til en omgang mikado udenfor? Eller hvad med en god gammeldags vandkamp i varmen, så I kan køle lidt af? Sportslige aktiviteter såsom badminton, rundbold, fodbold eller kroket er ligeledes skønne holdspil, som egner sig perfekt til udenfor. Til din yndlingssport finder du det rigtige udstyr i vores online shop. Desuden er udendørsspil en skøn gaveidé! Hvis spillene i dette indlæg ikke rigtigt har fanget din opmærksomhed, er du mere end velkommen til at gå på opdagelse i vores webshop og søge efter inspiration til endnu flere spilidéer. For én ting er helt sikker: Med spil og lege bliver dagen i det fri til en mindeværdig oplevelse!

Disse udendørspil finder du hos os

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%