Cykel sæson

Cykel sæson

Op på jernhesten og ud i det fri!

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Blå himmel, solskin og fuglekvidder. Er der noget bedre end en tur i naturen? Nej, ikke rigtig, vel! Så stig op på cyklen og nyd det gode vejr. På denne måde holder du dig nemlig ikke kun i gang, men får samtidig en masse frisk luft. Til den perfekte cykeltur har du selvfølgelig brug for det rette udstyr. Hvad du under ingen omstændigheder må glemme, finder du ud af her.
Til længere udflugter på cykel er man nødt til at forberede sig ordentligt. En smule forplejning skal med, for når der først er tilbagelagt nogle kilometer, bliver man som regel sulten. Det kan heller ikke skade med udstyr, der øger komforten, og værktøj til små reparationer. Her viser vi dig, hvordan du forbereder dig optimalt til din næste længere cykeltur.
Bike Trip

Husk at holde pause

Ligegyldigt om du skal til vandet, er på vej til en seværdighed eller skal besøge en ven, så kan man altid lige klemme en lille pause ind på cykelturen, så man kan få en lille snack. Måske har du endda lyst til en lille skovtur? Så skal du under alle omstændigheder planlægge på forhånd, hvordan du vil transportere din proviant. Enten tager du en rygsæk eller gymnastikpose med på turen, eller også kan du bruge en kurv. En kurv kan nemt fastgøres til cykelstyret eller bagagebæreren og kan til enhver tid tages af igen ved behov.
Hvis du har plads til overs, kan du også tage et picnictæppe eller en køletaske med på tur. Det er desuden yderst vigtigt at få drikkevarer med. På lange ture og når det er varmt udenfor, må du ikke glemme at få nok væske. Hos os finder du stilede drikkeflasker af rustfrit stål i forskellige farver, som holder dine drikkevarer kolde i lang tid. Du kan også bestille infuser flasker, som kan fyldes med frugt, så du er helt klar til din næste udflugt. Med noget at drikke, et par snacks, et picnictæppe og måske en køletaske skulle du gerne være helt klædt på til din næste cykeltur.

Alt til den perfekte forplejning til turen

break
Bike

Vær godt forberedt på alle situationer

Også selvom man helst ikke vil tænke på det, skal man være opmærksom på, at der kan ske uheld på cykelturen, og at cyklen kan få skader e.l. Et fladt dæk eller en kæde, der hopper af, er noget, der sker for alle. For at undgå at hele turen bliver ødelagt, findes der en række praktiske hjælpemidler, som ikke må mangle i rygsækken. Deriblandt er i hvert fald vores cykel-multitool med 14 forskellige slags værktøj. Med dem kan du klare enhver lille reparation på cyklen, når du er på farten.
Derudover bør du også ubetinget anskaffe dig en ordentlig cykellås, så din cykel ikke bliver stjålet undervejs. For at undgå det kan du også bruge en wirelås, så du kan gøre låsen endnu længere. Desuden er vores låse med talkombination særligt praktiske. På lange cykelture kan man desværre også nemt få ondt i bagdelen. For at øge komforten er du ikke nødvendigvis nødt til at købe en helt ny saddel. Med vores polstrede gelbetræk får du en behagelig siddefornemmelse og kan således beskytte de mere sarte områder. Gør dig klar til din næste udflugt nu, og udvid din samling af cykeludstyr med praktisk tilbehør og nyttige hjælpemidler, så der er intet, der kan gå galt.

Mere inspiration finder du her

Så læs videre i vores magasin, og find masser af inspiration, gode tips og enestående artikler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%