Picnic

Picnic

Klar, parat, picnic!

Valentina

Som udlært designer har Valentina et knivskarpt blik for de små detaljer. Hun beskriver sin egen indretningsstil som en fornuftig sammensætning af minimalistiske designklassikere og et kreativt kaos. Når det bliver weekend, forvandles hun til hobbygartner på sin lille balkon eller tager på udflugter til diverse kunstmuseer. Hun finder masser af inspiration i boligmagasiner og diverse blogs om interiør.

Når solen skinner og temperaturerne begynder at stige, er det bare med at få pakket picnickurven og komme ud i det fri. Ligegyldigt om det er som par eller som familie, er en picnic ganske enkelt en fantastisk mulighed for at tilbringe tid sammen under åben himmel - og mad må man selvfølgelig ikke gå ned på!
Sandwiches, salater og udskåret frugt er klassikere på en picnic, men små muffins eller pølsehorn er ligeledes super velegnede på picnictæppet. For at din picnic bliver så behagelig og bekvem som mulig, har vi lavet en checkliste med nogle praktiske tips.
Picknick im Grünen

Checkliste til din picnic

  • Aller øverst på listen finder du selvsagt en godt fyldt picnickurv! Hos Relaxdays finder du et udvalg af praktiske picnickurve til enhver smag - du skal altså kun koncentrere dig om det kulinariske indhold.
  • Tæppet er fundamentet for en vellykket picnic. Vores picnictæpper er ikke kun særdeles bløde og behagelige, men er også udstyret med alufolie på bagsiden, som beskytter dig mod kolde og våde underlag. Puder sørger for endnu mere hygge!
  • Kolde drikkevarer hiver skovturen op på det næste niveau (husk oplukker!). Øl, sodavand osv. kan opbevares i vores praktiske køletasker. Her kan du også med fordel putte fødevarer, som kan blive dårlige, i.
  • At ankomme til udflugtsdestinationen for så at konstatere at man har glemt bestik, ville være godt træls! I vores shop finder du alt fra madbeholdere til drikkedunke og alt andet, du skal bruge til din picnic. Et par servietter eller en køkkenrulle bør du også pakke ned for at være på den sikre side.
  • Rutinerede picnicentusiaster har sågar en transportabel grill med eller laver snobrod over bål. I den forbindelse er det dog vigtigt at undersøge, om det overhovedet er muligt og tilladt på det givne sted.
  • Selvom picnickurven som regel er fyldt til bristepunktet, er det vigtigt at man ikke kommer til at kede sig. Tag derfor en bog, en bluetooth højtaler eller et par udendørsspil med. Petanque, badminton eller vikingespil er sjovt for både store og små picnicgæster.
  • For at undgå at din udflugt tager en ubehagelig, uventet drejning, bør du også tænke på beskyttelse mod solen og insekter. Efter en dag i den vilde natur er det en rigtig god idé at se kroppen efter for tæger.
  • Om aftenen kan du skabe en romantisk stemning på picnictæppet med solarlamper. Hvis de får lov til at lade op i sollyset i løbet dagen, kan de lyse i op til seks timer. Da det godt kan gå hen og blive koldt om aftenen, bør du også sørge for at få en varm jakke med.
  • For at du ikke efterlader et bjerg af skrald, når picnicen er slut, er det vigtigt at huske et par skraldeposer. I vores shop finder du desuden bæredygtigt engangsservice, bambusbestik og genanvendelige sugerør. Disse produkter gør det nemmere at begrænse dit forbrug af plastik.

Must-haves til din næste picnic:

Endnu mere inspiration til dit hjem

Tag et kig på vores moderne boligtrends og alsidige produkter, som beriger din hverdag, i vores magasin Relax Mag.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%