Rullevogn

Rullevogn

Længe leve serveringsvognen - en ægte allrounder

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Hvis du er på udkig efter en rullevogn til dit hjem, er du landet det helt rigtige sted hos Relaxdays. Når du skal vælge en serveringsvogn handler det dog ikke kun om at finde et smagfuldt eksemplar, som passer perfekt ind i din nuværende indretningsstil. For selvom du synes, du har fundet en fantastisk rullevogn, handler det i lige så høj grad om, i hvilket rum den skal stå og hvilke formål, du skal bruge den til derhjemme.
Klassisk køkkenvogn eller måske en serveringsvogn til stuen eller spisestuen? En rullevogn til badeværelset eller som natbord i soveværelset? Det er egentlig kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad det praktiske møbel på hjul kan bruges til. Hvis du alligevel har brug for et skub i den rigtige retning, kan du regne med os. I dette indlæg har vi samlet 8 gode bud på, hvordan du kan bruge en rullevogn som et multifunktionelt tilbehør i ethvert rum i hjemmet.
Cart Living Room
Cart Bathroom

8 tips til, hvordan du kan bruge en rullevogn

  1. En lille hjemmebar: Gør vognen til et blikfang i stuen eller spisestuen ved at lade stilen fra 1960erne komme til live igen. Præsentér dyrebare flasker vin og eksklusive whiskykarafler på en serveringsvogn af rustfrit stål eller glas. Hos Relaxdays finder du sågar modeller, som har speciallavede opbevaringsløsninger til glas og flasker.
  2. Til dine yndlingsplanter: De fleste kender blomsterstiger og plantetrapper, som er super flotte og praktiske. Men har du nogensinde givet dig i kast med at bruge en rullevogn som blomsterstander? Alt efter hvor meget lys dine planter har behov for, eller hvor meget plads du har brug for, når du har gæster, kan vognen ganske enkelt flyttes rundt og blomsterne således placeres efter behag.
  3. Til opbevaring af service: Det er ikke alle, der er så heldige at være i besiddelse af mange og store køkkenskabe, hvorfor det kan være nødvendigt at tænke alternativt, hvad angår opbevaring af tallerkner, glas, bestik etc. Stabl det i din pålidelige serveringsvogn, og skån samtidig ryggen ved større selskaber. I stedet for at skulle bære på alle kagetallerknerne og kaffekopperne, kan du nemlig nøjes med at skubbe dem igennem boligen.
  4. Din nye træningspartner: Træner du i kælderen, eller måske har du ikke en gang et separat træningsrum? Hvor gør man så af vægtene, svedbåndene, sjippetovet etc.? Lige præcis, i rullevognen naturligvis! Brug den lille assistent som træningspartner, så du altid har alt dit træningsudstyr inden for rækkevidde, og som til enhver tid kan skubbes derhen, hvor du har brug for den.
  1. Mobilt spisekammer: Ligesom ved tallerkner, glas osv. kan det ske, at man løber tør for plads til fødevarer, krydderier, viskestykker eller bestik i køkkenet. Også her er en køkkenvogn den ideelle løsning, da den er kompakt og altid lige ved hånden takket være dens hjul. For at få endnu mere plads i køkkenet kan du også anskaffe dig flere matchende rullevogne.
  2. En lille, men fin badeværelsesreol: Udover i køkkenet er særligt badeværelset et af de steder i en lejlighed, hvor pladsen godt kan blive trang. Små, smalle serveringsvogne, som i bedste fald også har skuffer eller skabslåger, er et perfekt alternativ til badeværelsesreoler eller -skabe. Enkle modeller af metal er diskrete, mens rullevogne af bambus giver dit badeværelse en varm og indbydende atmosfære. Brug den til opbevaring af kosmetik, vaskemiddel eller medicin, og nyd godt af vognens åbne og overskuelige design.
  3. Som hjælper til fester: Store selskaber med en veloplagt vært, der på charmerende vis opvarter og underholder gæsterne behøver ikke være et levn fra svundne tider. Arrangér storladne cocktailaftner og middagsselskaber med flere retter, og kræs om dine gæster med små appetitvækkere, lækre drinks og desserter, som serveres fra en ekstravagant serveringsvogn. Venner og familie bliver henrykte, men du nyder også selv godt af den smarte rullevogns funktioner.
  4. Som pålideligt natbord: Minimalistiske soveværelser i industriel stil eller studieboliger med mangefarvede møbler kan med fordel suppleres med seje, alternative natborde. Serveringsvogne af metal gør sig rigtig godt ved siden af sengen, og du nyder med sikkerhed godt af al opbevaringspladsen, som kan bruges til natlampen, lommetørklæder, bøger og meget mere!
Cart Kitchen
Cart Bathroom

Orden er alfa og omega

Rullevogne er små, praktiske møbler med utallige anvendelsesmuligheder i ethvert rum i hjemmet. På trods af de mange fordele er det dog vigtigt at nævne, at de fleste serveringsvogne er åbne, så alle og enhver har udsyn til indholdet. Derfor er det vigtigt, at du holder orden i rullevognen, så dit hjem fremstår pænt og ryddeligt.
Det er med andre ord vigtigt at holde orden og udvikle et ordenssystem, der fungerer. Sortér krydderier, og opbevar pasta, ris og mel i matchende opbevaringsglas, eller brug opbevaringskurve til små kosmetikartikler såsom ansigtsmasker, hårelastikker og pilleglas. Make-up kan opbevares i organizere, og bøger kan sorteres alfabetisk efter titel eller efter størrelse. Find en passende rullevogn hos Relaxdays nu, og brug den i ethvert rum i hjemmet!

Gå på opdagelse i vores rullevogne

Hos os kan du altid lære mere

Kunne du godt tænke dig endnu flere gode og smagfulde idéer til din indretning? Så bladr videre i vores magasin, og find alle de andre indslag

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%