Industrielt design

Industrielt design

Industrielt design - en tidløs stil til hjemmet

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Topmoderne og alligevel en eksklusiv indretningsstil - det industrielle design. Mange er vilde med looket, der mest af alt minder om fabriksbygninger fra forgangne tider. Loftslejligheder, som ser slidte eller ufærdige ud, men som er fyldt med ekstravagante og smagfulde metal- og træmøbler af høj kvalitet, kan få nogle folk helt op at ringe. Gælder det også dig? Så kan du lære mere om den populære indretningsstil her og dykke nærmere ned i vores industrielle univers.
Jern, metal, træ, beton, blik - det er nogle af de stikord, som er forbundet med en industriel stil. Stilen minder om det hektiske og travle storbyliv og er et overflødighedshorn af ekstravagance blandet med et slidt look og ubehandlede materialer. Men hvor stammer boligtrenden fra? Oprindeligt var det kunstnere o.l., der fra 1940erne til 1960erne fra tid til anden ikke havde så mange midler og derfor flyttede ind i forladte industri- og fabriksbygninger i de store britiske og amerikanske metropoler såsom London og New York for at kunne bo billigt.
Industrie Regal
Banker Lamp

Hvad kendetegner den industrielle indretningsstil?

Den charmerende stemning, som man får i en New Yorker-loftslejlighed, kan opnås i ethvert hjem ved at vælge elementer, farver og materialer, som er typiske for den industrielle stil. Det mest karakteristiske er en åben indretning og alt, der ser ufærdigt eller uperfekt ud. Synlige mursten og rør er med til at skabe en lidt utraditionel fornemmelse af rummet. Når det kommer til valg af møbler, går man ikke galt i byen med en blanding af træ og jern.
I en minimalistisk setting virker industrielle møbler yderst elegante, ligegyldigt om de er lavet af blankt, rustfrit stål eller sortlakeret metal parret med ubehandlet eller diskret træ. Desuden giver pendellamper i industrielt design en helt særlig belysning og skaber således en helt særlig atmosfære. Går du opdagelse i Relaxdays' online shop, finder du også masser af fantastiske møbler i udpræget, industrielt look. Pyntegenstande er for det meste lavet af blik og metal - mest populært er messing, kobber og stål.
Industrial Möbel

Sådan kombinerer du industrielle møbler med andre stilarter - shop vores look

Den industrielle indretningsstil er en sammensætning af nostalgi og nytænkning og imponerer med sine grove materialer og enkle, åbne rum og møbler. Derfor er det også nemt at kombinere den med andre stilarter og strømninger og opnå et personligt udtryk i hjemmet. Pendellamper eller enkelte andre elementer i industrielt design glider let ind i indretninger i herregårdsstil eller vintage-indretninger. Derudover kan du gøre brug af forskellige tekstiler, farver eller planter for at gøre det fabrikslignende hjem en smule mere varmt og indbydende. Gå fx cozy industrial til værks, og kombinér industrielle elementer med varme farver eller lyse træmøbler, og forbered dig på masser af hyggelige stunder i hjemmet. Pang- og pastelfarver harmonerer ligeledes glimrende med den mere rå charme.
Vi har ligeledes kastet os ud i at indrette et hyggeligt hjem med industrielle møbler. Ud over reoler og tøjstativer i en klassisk sammensætning af metal og træ har vi gjort brug af forskellige dekorative elementer i rødlige toner såvel som grønne planter. Gyldne detaljer i form af en bord- eller standerlampe synes vi, fungerer som et lækkert supplement og et elegant blikfang i rummet. Sidebordene af marmor er med til at skabe et elegant helhedsindtryk, og så kan vi også sagtens se for os, at siddemøbler i imiteret læder ville kunne fungere godt i en industriel stue eller i et industrielt hobbyrum. Tag et kig på Relaxdays' produkter nu, så du kan skabe din egen industrielle New Yorker-loftslejlighed hjemme hos dig selv!

Disse produkter skal du bruge:

Yderligere spændende produkter til dig

Tag et kig på vores moderne boligtrends og alsidige produkter, som beriger din hverdag, i vores magasin Relax Mag.

pr. side
pr. side

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%