Opbevaringsløsninger

Opbevaringsløsninger

Smarte opbevaringsløsninger til hjemmet

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Smider du ting ud hele tiden, men får aldrig rigtig mere plads alligevel? Om det er dekorationer, tøj eller husholdningsartikler - alt skal opbevares sikkert og også helst så diskret og overskueligt som muligt. I entréen skal der helst være plads til at hænge jakker, huer og tørklæder. Dertil kommer sko, paraplyer og så måske - hvis man er heldig - også et par pyntegenstande. På badeværelset opbevares håndklæder, skønhedsprodukter og badeartikler. Og klædeskabet er som altid proppet til randen. For at du kan løse dit opbevaringsproblem permanent, har vi her samlet de bedste løsninger til at få mere plads og overblik i ethvert rum i hjemmet.
Før vi åbner døren til de forskellige rum, er der her nogle almene tips og tricks. Før du kan få skabt mere opbevaringsplads, er du simpelthen nødt til konsekvent at skille dig af med alle overflødige ting. På denne måde får du nemlig automatisk mere plads til andre ting. Derefter går du hele din bolig igennem og leder efter alle ubenyttede hjørner og flader, hvor der kunne stå en reol, et skab eller en kommode. Se eventuelt også efter hulrum og plads på loftet. Hvis du stadig ikke har fundet nogle oplagte muligheder, går vi nu fra rum til rum.
Stauraum

Entré og badeværelse - der kan du godt få plads til lidt mere!

Entréen har som regel mange flere opbevaringsmuligheder, end du var bevidst om. Fx kan du også udnytte din hoveddør til at hænge accessoires eller jakker på. Det klares nemt og hurtigt og helt uden at skulle bore eller lime med en dørgarderobe eller dørknager. En skoreol til døren giver dig ekstra opbevaringsplads til dine sko. Helt overordnet kan du udvide og forbedre dit system til opbevaring af sko med skostablere. Hvis du har en simpel bænk stående i din entré, bør du ubetinget skifte den ud med en bænk med integreret opbevaringsplads. Når du vælger konsolbord, bør du vælge varianter med indbyggede skuffer. På denne måde får du nemlig plads til diverse små hverdagsting. Garderobestativet i entréen skal have flere funktioner samtidig: Der skal helst være plads til jakker, huer, tørklæder, tasker og helst også til sko. Din nuværende garderobe kan med garanti også udvides med knager eller bøjler.
På badeværelset skal der gerne være plads til håndklæder, badeartikler, kosmetik, smykker og måske en vasketøjskurv. Blandt toilettet, brusekabinen, badekarret, håndvasken og vaskemaskinen er der dog sjældent plads til særligt meget andet udstyr. Her er den mest oplagte løsning smalle badeværelsesreoler, som lige kan klemmes ind på steder, du ikke anede, var muligt. Så frem med tommestokken, mål de sidste ubrugte hjørner på badeværelset op, og find så en smal reol, der lige nøjagtig passer. Til opbevaring af håndklæder kan du med fordel tage døren i brug: Her kan du nemlig anbringe holdere til adskillige håndklæder så let som ingenting. Hvis du stadig skulle have en fri væg, kan du ligeledes bruge den til håndklædeholdere. Til opbevaring af kosmetik kan du gøre brug af organizere, som udnytter pladsen i højden. Således får du nemlig mere plads på hylder og reoler og kan i stedet sortere plejeprodukter og smykker i rum og skuffer og stable dem oven på hinanden.
Stauraum Flur
Stauraum Bad

Soveværelse og køkken - det rigtige system er svaret

I soveværelset bør du starte med klædeskabet. Her er der masser af praktiske muligheder for at skabe mere opbevaringsplads, fx ved brug af smarte multi-, bælte eller slipsebøjler. Generelt bør du bruge smalle bøjler, som ikke optager for meget plads i skabet. Store skuffer kan opdeles med organizere eller kasser for at udnytte pladsen optimalt. Under tøjstangen i skabet er der ofte stadig tilgængelig plads tilovers. Også her giver det mening med opbevaringskasser for at sætte alting i system. Hvis du stadig har en lille fri flade, kunne du også overveje at anskaffe dig en ekstra tøjstang og integrere den i soveværelset. Med praktiske sengelommer kan du opbevare alt, hvad du har brug for ved sengen inden for rækkevidde. Når du skal vælge natbord, er det værd at vælge et møbel med flere skuffer og opbevaringsflader. På denne måde får du endnu mere opbevaringsplads i soveværelset.
I køkkenet har vi ikke kun fødevarer, men også tallerkner, glas, kopper, bestik, bageartikler, køkkenredskaber, krydderier og meget mere. Når man har meget grej, bliver pladsen også hurtigt trang. I så fald bør du tjekke, om du har udnyttet pladsen i skabe og reoler optimalt. Brug for så vidt muligt opbevaringsglas og madbeholdere, og undgå de utallige pakker og poser. Kopper og glas kan eventuelt hænges under overskabe eller på siden af reoler, så du får mere plads til andet udstyr. Desuden kan du få praktiske hyldesystemer, som kan hænges på køleskabet, og som kan bruges til krydderier, grydelapper eller viskestykker. Hvis du har en smule plads tilovers, kan du udfylde den med en rulle- eller serveringsvogn. Sådanne køkkenvogne giver dig nemlig ekstra opbevaringsflader og er samtidig et dekorativt element i køkkenet.
Stauraum Schlafzimmer
Stauraum Bad

Stuen og kontoret - udnyt enhver mulighed

Lige præcis stuen er ofte indrettet i en bestemt stil med karakteristiske pyntegenstande. Det vil man selvsagt nødigt spolere med endnu flere møbler. Derfor er der kun to muligheder: At udnytte de eksisterende møbler fuldt ud eller at erstatte de nuværende møbler med nye med integreret opbevaringsplads. Hvis du har noget, du gerne vil have byttet ud, kan du eksempelvis vælge et TV-møbel, en skænk eller et konsolbord med diverse skuffer eller rum. Side- og sofaborde kan ligeledes fås i varianter med skuffer eller ekstra opbevaringsflader, så du får mere opbevaringsplads. I næsten alle stuer kan der også lige klemmes en hyggelig skammel ind. Den kan både fungere som en ekstra siddeplads, men giver dig også plads til opbevaring af tæpper, puder, ugeblade eller bøger. Har du måske været så heldig endda at finde plads til en reol? Så er du simpelthen nødt til at tage et kig på vores superpraktiske reol med skuffe. Med den får du nemlig dobbelt op på opbevaringsplads!
Kontoret eller arbejdsværelset derhjemme er egentlig mest af alt funktionelle rum. Her kan du for det meste presse et skab ind uden at skulle tænke for meget over, om det passer ind i stilen i rummet. Og det samme gælder sådan set reoler. Rent optisk er det dog et sikkert valg med bogreoler, da de altid passer godt ind i et arbejdsområde. Når det kommer til skrivebordet, er der et par ting, du skal være opmærksom på. Først og fremmest vinder du en masse plads ved at få styr på rodet på skrivebordet. Efter at du har smidt alt det overflødige ud og sorteret dine ting, er det tid til at sætte dem i system. Her kan du fx overveje, hvordan du arkiverer dine papirer optimalt og gribe til brevbakker i flere niveauer eller tidsskriftholdere med flere rum. En høj holder til flyers kan ligeledes fungere som en pladsbesparende måde at opbevare dokumenter på. Måske har du også ekstra uudnyttet plads under skrivebordet til et skuffeelement eller opbevaringskasser.
Få den fornødne opbevaringsplads i ethvert rum i hjemmet med vores møbler med integrerede opbevaringsløsninger.
Stauraum Schlafzimmer
Stauraum Bad

Se de intelligente opbevaringsløsninger her

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Så læs videre i vores magasin, og find masser af inspiration, gode tips og enestående artikler.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%