DIY efterårspynt

DIY efterårspynt

Forberedelse til det kolde efterår: DIY efterårspynt

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Blæsten begynder så småt at bide om morgenen, det bliver hurtigere mørkt og bladene på træerne begynder lige så langsomt at skifte farve. Det betyder selvfølgelig, at efteråret for alvor er på vej! Derfor er det også tid til at finde efterårspynten frem. Således kan du også pakke sommerens pyntegenstande ned og stille det op på loftet eller i kælderen. For at give efteråret en hyggelig stemning kan du med fordel bruge masser af forskellige lys og stearinlys. På denne måde skaber du en varm atmosfære på kolde, mørke og stormfulde dage. I dag giver vi dig et par idéer til nogle gør-det-selv-projekter til efteråret, så du kan skabe en skøn belysning i dit hjem.
Du skal kun bruge tre ting: En lyskæde, træklemmer og appelsiner. Alt efter længden på lyskæden skal du bruge enten én eller to appelsiner. Appelsinerne skæres ud i 1-2 cm tykke skiver og lægges på en bageplade med bagepapir. Det hele kommer du derefter i oven, hvor det skal stå på 100 grader i 3 timer. For at appelsinskiver tørrer hurtigere, kan du vende dem hver halve eller hele time. På denne måde siver eventuelle dampe også ud af ovnen. Hvis skiverne stadig er bløde efter de tre timer, giver du dem bare noget mere. Når appelsinerne er tørret helt ud, fastgør du skiverne på lyskæden med klemmerne, og så har du din helt egen efterårsguirlande. Hermed har du en passende efterårsbelysning til dit hjem. Hvis du har appelsinskiver tilovers, kan de med fordel bruges til blomsterdekorationer eller som bordpynt. Følg Relax Mag for flere skønne gør-det-selv-idéer til efteråret.
Orangen_trocknen
Herbst_Lichterkette

Det passende udstyr til din egen efterårsguirlande

Yderligere spændende produkter til dig

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%