Havebelysning

Havebelysning

Sådan finder du den passende udendørsbelysning til din have

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Sommernætterne er ganske vist stadig lune, men dagene bliver så småt kortere og kortere. Det betyder også, at det efterhånden hurtigere bliver mørkt. For at du alligevel kan nyde de sidste afslappende sommeraftner og -nætter i haven, har du derfor brug for den rette belysning. For i det rette skær får din have eller altan ikke blot den rette mængde lys, den får nemlig også den helt rigtige atmosfære.
Alt efter have, terrasse og altan findes der masser af forskellige slags udendørs belysning. Hos os kan du vælge imellem alsidige lanterner, fakler, ildsteder med mere. Hele belysningen skal selvfølgelig passe naturligt sammen med stilen i dit udeområde. Derfor vil vi i dag præsentere dig for nogle forskellige havelamper og vise dig, hvilken udendørsbelysning der passer til hvilken have.
Bamboo Garden Torch

Lanterner til den landlige have

Er du til en elegant og antik have? Måske en klassisk landlig have, som man kender det fra den engelske have? Så passer lanterner super godt ind som belysning i din have eller på din balkon. Havelanternerne ligner ved første øjekast ægte petroleumslamper, men er rent faktisk batteridrevne. Derfor kan lanternerne også placeres næsten overalt i haven eller på terrassen: Vores autentiske stormlanterne kan hænges op i træer eller buske, stilles på borde eller stier eller bæres med rundt i haven i det praktiske bæregreb. På den måde giver du din have et skønt touch af vintage. Det dekorative lys fra stormlanternerne giver desuden en behagelig stemning udenfor. For at sikre at lanternerne holder længe, bør du altid opbevare dem i ly for regn. Vores LED-petroleumslamper fås i hvid, kobberfarve, sølvfarve og sort.
For endnu mere stemningsfuldt lys i haven kan du ud over stormlanternerne også gøre brug af de større standerlanterner. Inde i de store metallanterner kan du uden besvær placere store stearinlys, som spreder et hyggeligt skær på altanen, terrassen eller i haven. Sådan giver du dit udendørsområde en antik charme. Denne form for lanterner skal for alt i verden beskyttes mod frost.

Lampioner og solcellelamper til enhver anledning

Er der altid godt gang i din have? Den ene dag er der grillfest og dagen efter skal der fejres fødselsdag? Så er lampioner et særligt godt valg til dig! De skaber en fortryllende atmosfære og fungerer samtidig som en moderne festdekoration. Lampioner kan bruges udenfor enkeltvis, eller de kan hænges op som en guirlande. De fås i hvid eller kulørte designs og passer således til forskellige begivenheder. Pas dog på: Lampionerne er lavet af papir og skal derfor ikke i kontakt med regn eller fugt og er på ingen måde vejrbestandige. Solcellelamper er den ideelle belysning til stier eller blomsterbede. De lader op i solen i løbet af dagen, og om aftnen lyser de lige så fint haven op. Med vores solcellelamper kan du gøre enkelte områder af haven til noget helt særligt eller ganske enkelt bare bruge dem som vejvisere. Disse lamper kan du desuden efterlade ude i al slags vejr. Ved at stikke dem godt ned i jorden står de godt fast, og da de er soldrevne, bliver hverken kabler eller batterier beskadiget af regn. Tag et kig på Relaxdays' solcellelamper med farveskift eller med rent, hvidt lys.

Fakler og bålsteder til hyggelige sommeraftener

Er du romantiker? Så er fakler og ildsteder den rette udendørs belysning for dig. For der er da ikke noget mere romantisk end at tilbringe sine sommernætter med sin udkårne rundt om et bålfad. Her kan man fx lave snobrød. Hvis du ikke er ubetinget fan af åben ild i haven, men dog gerne vil have et ildsted, kan du i stedet vælge et lukket ildsted, som fx en terrasseovn. Med dem er det nemlig lettere at kontrollere ilden og gnisterne, så sikkerheden er i top. Uanset om du vælger et bålfad eller en terrasseovn, får du et hyggeligt område i haven, hvor alle samler sig i fællesskab og kan få lys og varme - både om sommeren og om vinteren.
Som prikken over i'et kan du også fordele smukke fakler rundt om i resten af haven. For at gøre det endnu mere stemningsfuldt kan du vælge vores klassiske havefakler af bambus. De fyldes med olie og lyser din have op med sine dansende flammer. Du kan dog også skabe den helt rette atmosfæriske belysning med LED-fakler. Generelt er fakler bare super velegnede til at lyse stier og græsarealer op og er lette at stikke i jorden hvor som helst.
Vælg den perfekte og passende belysning til din have, terrasse eller altan hos Relaxdays nu, og få dit udeområde til at fremstå i et helt nyt lys!

Find det passende ildsted til din have her

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%