Hjemmelavet iste

Hjemmelavet iste

Vores opskrift på sommerlig og forfriskende iste

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Sommeren er her, og derfor er det lækkert med lidt afkøling! Som du måske allerede har bemærket, har der på det sidste været en del indslag om, hvordan du kan gøre de varme sommerdage lidt lettere og mere behagelige, fx med hjemmelavet is, sommerdrinks eller opgraderede isterninger. Også i dag står menuen på en lækker, kold drik til dig og dine venner - nemlig iste.
Vores iste smager godt af citron og appelsin, er ikke alt for sød og egner sig perfekt til en sommerfest i haven eller på altanen. Vha. Relaxdays' praktiske produkter bliver det desuden let som en leg at forberede og servere drinken. Tag et kig på vores opskrift nu, og forkæl dig selv og dine gæster med en skøn forfriskning i de varme sommermåneder!
Ice tea ingredients
ice tea
Til den lækre, friske icetea skal du bruge følgende ingredienser:
  • Ca. 3 appelsiner
  • Ca. 2 citroner
  • Isterninger
  • Sort te
  • 1-2 tsk. agavesirup
Først tilbereder du 1-2 liter sort te, lader den trække ordentligt og lader den køle af. Imens kan du skære citronerne og appelsinerne i skiver. Frugterne smider du i en stor bowle eller - ideelt set - i en af vores drinksdispensere med taphane og plads til flere liter. Herefter fylder du bowlen eller dispenseren op med isterninger. I vores sortiment finder du også genanvendelige isterninger, som kan bruges uden at skulle genfyldes med vand. Til sidst fylder du op med sort te og voila - så er isteen færdig. Alt efter smag kan du gøre drinken sødere med agavesirup.

Vores smarte produkter til at lave iste med

Er du på udkig efter flere idéer til køkkenet?

Så gå på opdagelse i vores magasin "Relax Mag", og find flere inspirerende artikler med opskrifter og køkkentricks

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%