Skoreoler

Skoreoler

Aldrig mere skokaos - sådan får du bragt orden i din skosamling

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Hvis du er typen, der har massevis af sko, men hverken har et walk-in-closet eller et sorteringssystem til dem, kender du med sikkerhed følgende: Der ligger sko i enhver krog, og de er ikke ligefrem arrangeret pænt og ryddeligt. Med den rette løsning til opbevaring af sko kan du dog udnytte den ekstra plads i soveværelset eller entréen og sætte dine sko flot i scene. Men hvilken løsning passer bedst til dit hjem?
Hos Relaxdays kan du vælge imellem skoskabe, skoreoler, skohylder og skobænke. Alle løsninger fås i moderne, klassiske og naturlige design, hver i et udvalg af farver, så du finder lige netop det, der passer til dit hjem. Desværre er det bare ikke altid nok med et møbel til opbevaring af sko. Af den årsag får du her syv tips til, hvordan du bedst og nemmest opbevarer og sorterer dine yndlingssneakers, støvler eller højhælede!
Flurmöbel
Schuhregal

7 tips til opbevaring af dine sko

  1. Sortér efter modeller: For at du altid har overblik over dine sko og altid kan finde det par, du leder efter, giver det rigtig god mening at opdele dem efter modeller - især hvis du har en stor samling. Stil sneakers sammen, put dine støvler i skabet, og lad sandalerne blive i en boks, indtil det bliver sommer igen.
  2. Skaf sko af vejen, som ikke passer til årstiden: Når du alligevel ikke har brug for vinterstøvler og klipklappere, hvorfor så ikke fjerne dem fra skoreolen, indtil sæsonen er den rigtige? De kan i stedet opbevares i kælderen eller under sengen, hvor der - selvom man ofte glemmer det - egentlig er masser af opbevaringsplads.
  3. Gør brug af vægge og døre i hjemmet: Hvis du mangler plads til opbevaring i hjemmet, kan det være rigtig nyttigt at tage døre og vægge i brug. Vores skoreol til døren hænges ganske enkelt på døren og giver dig plads til over 30 par sko. Særligt flotte sko, som du gerne vil vise frem til dine gæster og bruge som blikfang i hjemmet, kan arrangeres flot på væggen på vores enkle hylder eller dekorative vægreoler. Du skal dog være opmærksom på, at denne løsning betyder, at du skal støve dine sko af jævnligt.
  4. Spar plads med skostablere: Skostablere er et praktisk, lille hjælpemiddel, der kan give dig endnu mere plads i skoskabet eller -reolen. De gør det muligt at stable et par sko, så du får plads til endnu flere sko.
  1. Sid ned og tag sko på med en skobænk: For at undgå at bukserne sprækker, mens du tager sneakers eller støvler på, må du hellere sætte dig ned. En skobænk er et pladsbesparende møbel, der både giver dig plads til opbevaring af sko og som samtidig fungerer som siddeplads. Derudover kan de også bruges til at stille håndtasker og indkøbsposer på. Så tag et kig på vores behagelige skobænke af høj kvalitet!
  2. Billeder på dine skoæsker: Opbevarer du dine værdifulde skatte i skoæsker, så der ikke sker noget med dem, men er så småt ved at miste overblikket over, hvilke sko der er i hvilken kasse? Så er det en løsning at bruge billeder. Tag et billede af skoene, og put det derefter på den givne skoæske, og slip for hele tiden at skulle lede efter det rigtige par. Desuden ser det også fedt ud!
  3. Skoklemmer til dine støvler: Alle, der har høje støvler, ved også, hvor svært det er opbevare dem og holde formen på dem. Med praktiske skoklemmer kan du dog nemt og bekvemt hænge alle dine flotte støvler op i garderoben, på tøjstangen eller i klædeskabet. Et lille tip: Skoklemmer er også super velegnede til at tørre strømper og bukser på, efter de er blevet vasket.
Flur

Shop denne stil nu!

Kan du godt lide den måde, vi har indrettet vores entré på, og vil gerne have præcist dette look? Intet problem! For vi har naturligvis sammenfattet, hvilke produkter du har brug for for at indrette en stilfuld entré, som består af en sammensætning af industrielle reoler og enkle, lyse entrémøbler.
Desuden er denne kombination yderst moderne og populær. Udover at udstyre din gang med dine yndlingssko og dine hverdagsjakker kan du med fordel også dekorere den og gøre den personlig. Er du også på udkig efter nogle idéer hertil? Så slå et smut forbi Relaxdays' Pinterest eller Instagram, og find masser af inspiration!

Disse produkter skal du bruge

Du finder mere her

Kunne du godt tænke dig endnu flere gode og smagfulde idéer til din indretning? Så bladr videre i vores magasin, og find alle de andre indslag

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%