The Pink Lady Cocktail

The Pink Lady Cocktail

The Pink Lady Cocktail - drinken til enhver girls' night out

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Det er stadig bryllupssæson! Og det betyder masser af fester og polterabender for kommende brude. Til sådan en anledning er det oplagt med lækre drinks, som du kan mikse til dine venner. Det kræver dog ikke nødvendigvis et forestående bryllup for at få en sjov og våd aften, for om sommeren kan man også sagtens bare sætte sig ud på altanen eller arrangere en fest i det fri.
Til alle de lune sommernætter og festlige begivenheder i sensommeren er Pink Lady Cocktailen perfekt egnet. Den søde smag og den lyserøde farve er et kæmpe hit for folk med en sød tand, og drinken er oplagt til sukkersøde temafester. Se vores opskrift her, og imponer dine gæster med en lækker hjemmelavet drink til de muntre aftener!
pink lady ingredients
pink lady cocktail
For at kunne lave Pink Lady Cocktailen skal du bruge:
  • Grenadine
  • Dry Gin
  • Piskefløde
  • Isterninger eller knust is
  • Hindbær til pynt
  • Sukker
Først dypper du kanten af cocktailglasset i grenadine og derefter i en lille smule sukker, så du får en lækker sukkerrand til fryd for øjet såvel som ganen. Efterfølgende fylder du 30 ml gin, 15 ml grenadine og 30 ml fløde i en shaker sammen med isterninger eller crushed ice. Ingredienserne mikses godt og hældes derpå i cocktailglasset. Til sidst sætter du hindbærrene på et lille spyd, som lægges henover glasset som pynt på den hjemmelavede Pink Lady Cocktail. Så er der serveret!

Er du på udkig efter flere idéer til køkkenet?

Så gå på opdagelse i vores magasin "Relax Mag", og find flere inspirerende artikler med opskrifter og køkkentricks

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%