Yoghurtis

Yoghurtis

Hjemmelavet yoghurtis

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Hvem har ikke lyst til is, når solen skinner? Det er dog ikke altid, man har et forråd i fryseren. Og en tur til supermarkedet eller den nærmeste isdealer kan ikke altid lige lade sig gøre. I dag får du et praktisk og lækkert alternativ til de købte is i vores blog.
Hjemmelavet er som regel også ensbetydende med en bedre smag. Derfor har vi også givet os i kast med vores egen lækre yoghurtis. Især om sommeren, når temperaturene for alvor begynder at stige, er is et absolut must. Og det gør det bestemt ikke dårligere, hvis man allerede har de rette produkter derhjemme til at fremtrylle en lækker is. Hvordan du nemt og hurtigt laver din egen yoghurtis, viser vi dig her.
Yoghurt
Yoghurtice
Det skal du bruge:
  • Yoghurt naturel
  • Jordbærmarmelade eller jordbær
Sådan gør du:
Hvis du bruger friske jordbær, skal de først pureres. Fyld en isbøtte med yoghurt naturel. Bøtten skal fyldes godt op, men der skal dog stadig være plads til jordbærmassen. Herefter tilføjer du jordbærmarmeladen eller de purerede jordbær. Bland herefter jordbærmassen godt med yoghurten. Efter du har lukket isbøtten, stilles den i fryseren, hvor den skal stå i mindst fire timer. Alternativt kan du selvfølgelig også bruge en hvilken som helst anden slags marmelade eller pureret frugt til at opgradere din yoghurtis med. Når isen er frossen, er der kun én ting, der mangler: Nemlig at smage på sagerne! Så velbekomme!

Mere inspiration finder du her

Har du mod på endnu flere idéer? Så gå på opdagelse i vores magasin "Relax Mag" og lær mere om de emner, du finder spændende. Du finder blogindlæg om alt fra indretningstrends til den perfekte picnic.