Frugtisterninger

Frugtisterninger

Forfriskende isterninger til varme dage

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

På nogle sommerdage er vejret næsten ikke til at holde ud: Solen brænder, luftfugtigheden stiger og enhver bevægelse er ganske enkelt én for meget. Så er det eneste, der hjælper, en tur i vandet eller en kold forfriskning. Desværre kan man ikke altid springe i baljen, hvorfor man er nødt til at køle ned på en anden måde. Et nemt og lækkert alternativ finder du i en kold drink. Isterninger er ligeledes en optimal løsning. I dag viser vi dig, hvordan du kan peppe de klassiske isterninger en smule op.
Med isterninger kan du nyde enhver drink frisk og kold - om det så er juice, vand eller en cocktail. Derudover kan man også give kedelige drinks det ekstra lille krydderi, der mangler. Hvis du godt kan lide din drink både kold og med et frugtigt twist, er du nødt til at prøve disse enkle frugtisterninger. De giver ekstra smag til enhver sommerdrink og er superfriske.
Ice Cubes
Cold Drinks
Det skal du bruge:
  • En isterningeform
  • Kiwi
  • Citron
  • Lime
  • Mynte
  • Vand
Og sådan gør du:
Skræl kiwien og skær den i stykker. Størrelsen på stykkerne afhænger af størrelsen på din isterningeform: I hver terning skal der mindst være plads til 1-2 stykker. Det samme gælder for citronen og limen. Vælg økologiske frugter, eftersom skallen bliver på. Myntebladene skylles kort og klaskes derefter mod dine hænder. På denne måde frigives aromaen. Fordel frugtstykker og mynteblade i isterningebakken, hæld vand over og put så det hele i fryseren. Et par timer senere er de superfrugtige og forfriskende isterninger klar til brug! Tilføj dem i en hvilken som helst drink, og nyd så din kølende forfriskning.

Du finder mere her

Har du mod på endnu flere idéer? Så gå på opdagelse i vores magasin "Relax Mag" og lær mere om de emner, du finder spændende. Du finder blogindlæg om alt fra indretningstrends til den perfekte picnic.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%