De lækreste popcorn med karamel i verden
Larissa
Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.
Popcorn smager bare bedst i biografen. Men holdes der filmaften derhjemme, vil man selvfølgelig ikke give afkald på den lækre snack. Derfor viser vi dig i dag, hvordan man hurtigt og nemt laver den lækreste omgang popcorn til den næste filmforestilling. Med en popcorn maker fra Relaxdays bliver det endda endnu lettere. Med den undgår man, at majskernerne brænder på, og at der går ild i olien. Med en popcorn maker kan du sågar helt droppe olien.
Dette skal du bruge:
- Popcornmajs
- Smør
- Salt
- Honning
- Brunt sukker
- En bageplade
- En popcorn maker
Og sådan gør du:
- Fyld popcorn makeren med 50-100 g majskerner. Put låget på popcorn makeren og varm det hele i mikroovnen i 2-3 minutter. Lyt heller tiden efter, og stop når majskernerne holder op med at poppe.
- Fordel de færdige popcorn på en bageplade. Sortér eventuelle kerner fra, som ikke er poppede.
- Derefter tilberedes karamellen ved at bringe en knivspids salt, smør, honning og sukker i kog. Lad det koge i ca. 6 minutter under omrøring, indtil sukkeret er helt opløst. Herefter koges massen i yderligere 5-10 minutter, indtil du har en lys karamel.
- Fordel karamellen ud over popcornene. Lad det hele køle af på bagepladen, og så er du færdig! Nyd din snack.
Stadig på jagt efter mere inspiration?
Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.