Hundetilbehør

Hundetilbehør

Alt til din hund

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Hunden er med sikkerhed en af de mest elskede kæledyr blandt danskerne. Faktisk har ca. 20% af alle danske hjem en hund, og Fido bliver lynhurtigt til en fast del af familien og skal derfor selvfølgelig ikke mangle noget. Hvis man ikke har så meget erfaring med hunde, skal man være opmærksom på en del ting til at starte med. Ud over basisudstyr såsom foderskål, hundekurv og hundesnor er der masser af andre praktiske produkter, som kan være til stor nytte, når man har hund. I dette blogindlæg vil vi præsentere forskelligt tilbehør, som med garanti vil skabe glæde hos din firbenede ven.
Det rigtige foder, masser af bevægelse, kontakt med andre hunde og en ordentlig pleje er alle vigtige faktorer for, at din hund kommer til at trives. Derudover må man selvfølgelig ikke gå ned på masser af nusen og leg, og et regelmæssigt bad, en tur til hundefrisøren og et besøg hos dyrelægen i ny og næ er alle sammen dele af det at holde hund. En anden vigtig del er, at din hund bliver stimuleret nok. Især jagthunde har brug for udfordringer for at trives. Derfor er det en god idé med forskelligt legetøj, så dine hund bliver udfordret på flere parametre. Herunder finder du forskelligt hundelegetøj som inspiration.

Legetøj til din firbenede ven:

Mange hundeejere lader deres små pus sove i sengen eller på sofaen. Alligevel er det vigtigt med et eget sted, hvor de firbenede venner kan søge tilflugt i løbet af dagen. Alt efter race og størrelse på hunden er der forskellige muligheder. Man kan fx få måtter, hundekurve, madrasser, telte eller puder. Hvis du har en ældre hund med ryg- eller ledproblemer er det en fordel med en lidt tykkere version af førnævnte muligheder. Hvor i hjemmet hunden skal have sin plads, er helt op til dig. Vær dog bevidst om, at hunden gerne skal have et sted, hvor den får ro, men samtidig kan følge med i, hvad der sker. Hvis du har plads nok derhjemme, kan du også sagtens indrette to pladser, så Basse både har et roligt sted at sove og et sted centralt i hjemmet, hvor det hele sker.

Sovepladser til hunden i hjemmet:

Spisetid er dagens absolutte højdepunkt for de fleste hunde. Mens vandskålen altid bør være fyldt med vand, skal foderskålen kun fyldes på bestemte tidspunkter på dagen. Alt efter størrelse og hunderace er måltiderne dog forskellige. Fx kunne en labrador spise hele dagen, hvis den fik lov, mens mindre hunde sagtens kan nøjes med små portioner. Uanset hvad skal hundeskålen dog have en fast plads, hvor den altid kan findes. Når det kommer til foderskåle, findes der et kæmpe udvalg af forskellige slags. Hvis du anskaffer dig en hundehvalp, som vokser sig stor, giver det eksempelvis god mening at vælge en foderskål, som kan justeres i højden. På denne måde undgår du nemlig at skulle købe en ny, fordi din fuldvoksne hund er nødt til at bøje sig ned for at æde. Slow-feed hundeskåle er smarte, hvis du har en hund, der bare sluger maden, så de ikke får problemer med fordøjelsen. Et lille udvalg af praktiske foderskåle finder du lige nedenfor.

Et lille udvalg af foderskåle:

Mere inspiration finder du her

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%