Maritim boligindretning

Maritim boligindretning

Stilren indretningstrend i sigte! Gør havet til en del af din indretning med en maritim stil

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Havets brusen, vidtstrakte strande og duften af saltvand i luften giver en fornemmelse af ro og balance. For at gøre denne fornemmelse til en del af hverdagen findes der en indretningsstil, som forvandler dit hjem til et maritimt paradis, som emmer af velvære: Den såkaldte maritime stil. Denne klassiske boligtrend er inspireret af havet og søfart og har mange elementer i nordisk design. Hvordan du uden videre kan integrere den friske, maritime stil i dit eget hjem, viser vi dig nedenfor!
For at give dit hjem et maritimt touch behøver du egentlig ikke at gøre særligt meget. Lad os starte med de rigtige farver: Overordnet set er en kombination af blå og hvid grundlaget, da de repræsenterer havet. Og det er let at finde accessoires, pyntegenstande og møbler i disse farver. Desuden komplementerer rødlige toner og metalnuancer disse farver ret godt. I en maritim indretning er de primære materialer træ, linned eller bomuld. Genstande af drivtømmer eller kurveflet er dog også yderst autentiske. Som prikken over i'et í en maritim indretning er motiver af måger, skibe og ankre helt perfekte.

Her finder du de rigtige accessoires og pyntegenstande:

En maritim indretning på badeværelset

Afslapning, sindighed, ro og friskhed er alle ord, der forbindes med den maritime indretningsstil. Og er der et mere oplagt sted end badeværelset, hvor man kan bringe disse elementer i spil? Nej vel! Den nordiske boligstil er som skabt til badeværelset. For her skal du ikke gøre meget for at give rummet et idyllisk undervandslook. Med et par hvide badeværelsesskabe eller badeværelsesreoler har du skabt grundlaget. Så mangler du egentlig bare den sidste finish i form af forskelligt badeværelsestilbehør. Og her er der ingen grænser for, hvad man kan få: Du finder bl.a. badeforhæng og puder til badekarret med havmotiver, opbevaringskurve i ankerdesign og dørstoppere i hvalform. Desuden er blå-hvide håndklæder eller håndklæder med muslinge- eller skibsmotiver klassikere på ethvert maritimt inspireret badeværelse. Helt autentisk bliver det med originale souvenirs og lignende fra dine rejser. Fx er ægte muslingeskaller fremragende som pynt. Så hurtigt kan du give dit badeværelse et maritimt look og give dit hjem en følelse af at være på ferie.
Maritimes Badezimmer

Et badeværelse i maritim stil må ikke mangle disse ting:

Hos os kan du altid lære mere

I vores magasin "Relax Mag" finder du masser af andre tips og tricks til indretningen af diverse rum i hjemmet. Lad dig inspirere af vores indlæg, og find de perfekte indretningsidéer til lige netop dit hjem.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%