Sommefest

Sommefest

Den perfekte sommerfest

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Sommer, sol og højt humør! Det er højsæson for fester. Den aktuelle situation gør, at vi kan mødes i mindre såvel som større grupper. Da temperaturerne stadig er relativt høje, er det derfor oplagt at udnytte situationen og holde en ordentlig fest. Det kræver selvfølgelig en del planlægning. Men fortvivl ej! For dette blogindlæg kommer til at handle om, hvordan du skaber den perfekte sommerfest.
God mad, den passende musik, det rigtige udstyr og godt humør - der er mange faktorer, der afgør, om en fest bliver vellykket eller ej. Især som vært er der mange bolde i luften. Men med den rette planlægning og forberedelse når man langt. Du kan fx overveje at holde en temafest, eller om du eventuelt vil uddelegere forskellige opgaver til gæsterne, som fx at medbringe en salat. Herunder finder du inspiration til din næste sommerfest!
Eistee
Wassermelone

Forberedelse er nøglen til succes

Lækker mad er prikken over i'et til en sommerfest. Hvis det er godt vejr, er det oplagt at tænde op i grillen. Som tilbehør kan du servere diverse friske sommersalater. Inspiration til sommersalater finder du i vores andre blogindlæg, som der er linket til nedenfor. Hvis man holder en temafest, kan man med fordel tilpasse maden til temaet. En idé kunne fx være et mexicansk tema. I så fald kunne man servere tacos, grillede majs, nachos osv. En anden mulighed er et sammenskudsgilde, hvor hver gæst tager noget med, så man ender op med en alsidig og kulørt buffet. Ud over maden er også drikkevarerne af afgørende betydning for en vellykket fest. Lækre soft drinks og hjemmelavede cocktails er altid et hit. Det rigtige udstyr til at mikse drinks med finder du i vores webshop. Inspiration til kolde drinks finder du ligeledes i vores magasin "Relax Mag": Vi har prøvet en del drinks og garanterer dig en udsøgt fornøjelse, ligegyldigt om du vælger vores hjemmelavede iste, lækre Pink Lady Cocktail eller den populære Blue Drink kendt fra TikTok!
Hvad er en fest uden pynt? En temafest lever i høj grad i kraft af de passende dekorationer, men stemningen til almindelige sommerfester bliver altså også lige det bedre med lidt pynt. Flot belysning i form af lyskæder, stearinlys, solcellelamper, lampioner eller åben ild skaber en hyggelig atmosfære. Lidt mere kulørte lamper såsom neonlys eller lysstave kan skabe en funky disco feeling. Yderligere festartikler såsom piñataer og festlige lege får stemningen til at stige endnu mere. Det er dog vigtigt, at du overvejer, hvilken slags fest det skal være. Alt efter hvad du går med, finder du så den passende pynt (lys, blomster, konfetti etc.). Så skal maden planlægges - skal den tilpasses temaet eller anledningen, eller kan der vælges frit på alle hylder? Er der opgaver, som fx at lave salater, der kan gives videre til vennerne? For når alt kommer til alt, er det et hårdt og tidskrævende arbejde at holde en fest. Alligevel er det umagen værd, og vi vil gerne vise dig, hvor mange muligheder der er for at skabe en herlig sommerfest med vores produkter. Og hvis du er ude i god tid, bliver din fest med sikkerhed en kæmpe succes. VI ønsker dig i hvert fald en rigtig god fest!

Yderligere spændende produkter til dig

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%