Bo bæredygtigt

Bo bæredygtigt

Bo bæredygtigt

Adriana

Ude godt, men hjemme bedst. Under denne devise forsøger Adriana at gøre sit hjem til det sted i verden, hvor hun føler sig allerbedst tilpas. Hun er altid åben over for nye trends og finder hovedsaligt sin inspiration via de sociale medier. Hun ville først og fremmest beskrive sig selv som ordentlig og stilbevidst.

Der findes mange måder at gøre din hverdag lidt mere bæredygtig på. Nogle vælger at spise mindre kød, mens andre kun køber tøj i genbrug. Der er virkelig mange valg, man kan træffe, for at få en mere bæredygtig livsstil. Fx kan man undgå følgende: Brug af plastikposer, at køre i bil (brug hellere den offentlige trafik eller hop på cyklen) og indtagelse af palmeolier såvel som animalske produkter. Det er dog selvfølgelig op til hver enkelt at vurdere, hvordan man bedst bidrager i kampen for miljøet og klimaet. I dag er fokus på, hvordan vores produkter kan hjælpe dig et skridt i den rigtige retning mod en mere miljøvenlig livsførelse.
I virkeligheden behøver du ikke at gøre det helt store offer. Det starter nemlig allerede ved, at du kigger på, hvad det rent faktisk er, du køber, når du handler - både online og i en fysisk butik. Du kan fx se på, hvor produkterne kommer fra. Jo mere regionalt jo bedre, da transporten så er sparet, hvilket selvfølgelig er godt for miljøet. Desuden skal man undgå plastikprodukter. Men der findes heldigvis også mange alternativer. Fx ser produkter af bambus ikke kun godt ud, men er samtidig langt mere bæredygtige end tilsvarende af plastik. I vores bambusunivers finder du masser af inspiration! Vi har et stort udvalg af bambusprodukter i vores shop, og du finder alt fra køkkenredskaber til kontorartikler.

Her finder du adskillige produkter af bambus:

At genbruge er at være bæredygtig

Egentlig er det slet ikke nødvendigt at købe nyt eller erstatte ting med nye hele tiden. Det mest bæredygtige er uden tvivl at bruge de ting, du har, længe. Derfor giver det også mening at undgå engangsprodukter. I stedet for alufolie, husholdningsfilm og fryseposer findes der praktiske genanvendelige produkter, som kan bruges igen og igen i lang tid. Fx er sugerør af glas, isterninge- og muffinforme af silikone og diverse sylte- og henkogningsglas alle eksempler på sådanne bæredygtige produkter til køkkenet. Ved fester eller på en picnic er engangsservice af bambus et langt mere miljøvenligt alternativ end det mere traditionelle valg af plastik. I stedet for plastikflasker kan du tage dine egne drikkeflasker med. Alle disse idéer er simple, og du kan bruge dem, som du har lyst til. Yderligere inspiration finder du i udvalget af produkter herunder.

Sådan indretter du dit hjem på en bæredygtig måde:

Mere inspiration finder du her

Har du mod på endnu flere idéer? Så gå på opdagelse i vores magasin "Relax Mag" og lær mere om de emner, du finder spændende. Du finder blogindlæg om alt fra indretningstrends til den perfekte picnic.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%