Bambustrend

Bambustrend

Gør dit hjem hyggeligt med den populære bambustrend

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Fra skærebrætter til gulvplader - i dag findes der et kæmpe udvalg af bambusprodukter. Og det har sin berettigelse, da bambus er et powermateriale med en lang række positive kvaliteter og egenskaber. For de fleste er bambus formentlig bare noget, som pandaer spiser og som bruges til afskærmning og byggeri i store dele af Asien. Det er svært at forestille sig, at et produkt af bambus holder længe, da det jo bare ligner almindeligt træ. Bambus er dog de fleste træsorter overlegen på flere parametre. Fx vokser bambus ekstremt hurtigt. Derfor bliver der hele ikke udryddet hele skovarealer, og bestanden er på ingen måde truet. Af den årsag betegnes bambus som et bæredygtigt råstof og økologisk materiale.
Til fremstilling af møbler er bambus et super velegnet materiale. På den ene side er materialet nemlig fleksibelt og kan formes efter behov, og på den anden side er bambussen meget hård og tæt, så møblerne bliver robuste og holder længe. Dertil kommer, at bambus er allergivenlig og absorberer fugt. Ud over det attraktive udseende er bambusmøbler desuden smidige og rare at røre ved, så rummet, de står i, får en indbydende og varm atmosfære. Derfor glider møbler af bambus også ubesværet ind i enhver indretningsstil og egner sig til ethvert hjem.
Bambus Badaccessoires
Bambus Leiter

Sådan bruger du møbler og andre produkter af bambus

Produkter af bambus kan bruges overalt i hjemmet. I næsten alle rum kan du ty til bambusartikler for fx at undgå produkter af plastik. Her viser vi dig, hvor og hvordan du kan gøre bambusprodukter til en del af din indretning. Køkkenet: Om det er til bagning eller madlavning - til køkkenet findes der særligt mange artikler af bambus. Som eksempler kan vi nævne skuffeindsatser, skærebrætter, tekasser, rullevogne, krydderikværne og frugtskåle. Det vil ingen ende tage. Bambus er desuden ekstra velegnet i køkkenet, da det som materiale har naturlige, antibakterielle egenskaber. Badeværelset: Indretningen på badeværelset kan i princippet næsten udelukkende bestå af bambusprodukter. Til det formål finder du på den ene side store møbler såsom reoler, skabe såvel som måtter hos os. På den anden side har vi også små, dekorative artikler såsom tandbørsteholdere eller WC-sæt af bambus, som er med til at fuldende indretningen.
Stuen, kontoret eller entréen: Som du kan se, kan bambus virkelig bruges overalt. På kontoret er vores skrivebordsorganizere, brevbakker og tidsskriftsamlere af bambus perfekte. I stuen kan du skabe en varm og indbydende indretning med vores kurve eller vinreoler. I entréen er især vores tøjstativer, paraplyholdere og opbevaringskasser af bambus velegnede. Haven: Du kan endda få bambusprodukter til udendørs brug. I denne kategori finder du klassiske bambusstave til afskærmning eller til støtte til dine planter såvel som enestående pyntegenstande såsom vindspil eller havefakler af det bæredygtige materiale.
Bambus Möbel

Hvordan vedligeholder man sine bambusprodukter?

For at få dine bambusprodukter og -artikler til at se så godt ud og holde så længe som muligt er du nødt til at give dem den rigtige pleje. I de fleste tilfælde betyder det bare at tørre dem over med en fugtig klud. Hvis du gør brug af rengøringsmidler, er det vigtigt at vælge en mild en af slagsen. Hvis du har udendørsmøbler af bambus, skal du ubetinget beskytte dem mod regn og fugt. På denne måde har du dine bambusartikler længe og kan også nyde godt af deres æstetik i hjemmet på lang sigt.

Skønne bambusprodukter til ethvert rum

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%