Pizza Gadgets

Pizza Gadgets

Hjemmelavet pizza - Vores 5 bedste råd

Marie

Latter og livsstil - når Marie ikke lige har gang i diverse skriblerier til vores tekster i webshoppen, elsker hun at tilbringe tid i venners lag over et glas vin, et slag kort eller en sjov serie. Efter endt uddannelse inden for handel er hun dykket ned i brandingens forunderlige verden, hvor hun kan lade sin kreativitet få frit løb, samtidig med hun rådgiver diverse online butikker. Flotte pyntegenstande og skønne tips til indretningen for hende altid i rigtig godt humør.

Alle kan lide pizza! Ligegyldigt om du vil fejre din fødselsdag med manér, har arrangeret en hyggelig filmaften på sofaen eller noget helt tredje, er den italienske specialitet et sikkert hit. Du kan selvfølgelig vælge at få dine pizzaer leveret fra det lokale pizzeria eller købe en ordentlig stak frysepizzaer, men hvis man gerne vil forkæle sine gæster lidt ekstra, bager man selvfølgelig pizzaerne selv.
At bage sine egne pizzaer er dog ikke så let, som man skulle tro. At få den rigtige dej og rulle den ordentligt ud kan godt være en udfordring, hvilket kan skabe ubalance mellem bund og fyld. Og det er dér, vi kommer ind i billedet! Vi har nemlig forberedt 5 tips og tricks til, hvordan enhver pizzaaften bliver en succes.
Pizza
Pizza

Med disse 5 tips og tricks laver du den perfekte, hjemmelavede pizza

  1. Gær: Undgå at blande gær med salt, da gæren har brug for rigeligt med vand. Salt hiver væske ud og bør derfor ikke blandes med gær. Vandet, som gæren opløses i, skal helst ikke være for varmt. Brug hellere koldt vand, hvis du er tvivl.
  2. Den perfekte hævetid: Dejen bør hæve ved en temperatur mellem 25 og 30°C. Hvis du har god tid, kan du med fordel hæve pizzadejen af to omgange. Lad den først hæve en time. Derefter æltes den igennem igen, og til sidst skal dejen hvile i endnu en time. På den måde får du en yderst fleksibel pizzadej!
  3. Rul, rul, rul: En rigtig tynd pizzadej, som bliver ekstra sprød, får man nemmest med en kagerulle.
  1. Jo varmere jo bedre: Vidste du, at den optimale bagetemperatur for en pizza er 300-320°C? Ved denne temperatur skal den dog kun bages 4-6 minutter i ovnen. Hvis din ovn ikke kan blive så varm, anbefaler vi at bruge en pizzasten. Den optager nemlig varmen fra ovnen og fordeler den jævnt, så din pizza bliver bagt lige meget overalt. Med en pizzasten er det næsten som at have sit eget pizzeria derhjemme, så giv det et skud! Husk dog at bruge grydelapper eller en ovnhandske, så du ikke brænder dig.
  2. Og sidste hånd på værket: Opstår der tit uenighed om, hvem der har fået det største stykke pizza hjemme hos jer, anbefaler vi at bruge et pizzaskærebræt. Med det kan du nemlig se, hvor du skal skære pizzaen, så du får lige store stykker.
Nu er du klædt på til at imponere dine venner til jeres næste hyggeaften sammen. Du kan nu med ro i sjælen bage dine egne pizzaer eller bruge nogle af vores råd til frysepizzaer eller bestilte pizzaer. Ligegyldigt hvad, ønsker vi dig i hvert fald god appetit!

Vores pizza-gadgets

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.