Seje boho-coasters

Seje boho-coasters

Lav dine egne fede boho coasters

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Er du træt af, at dine glas altid efterlader grimme pletter på dit bord? Så skal du da have et par nye, flotte coasters. De skåner nemlig både bordet og er samtidigt et dekorativt element til hjemmet. Med kun fire ting kan du lynhurtigt lave dine helt egne bordskånere. Alt, du skal gøre, er at læse med her, og før du ved af det, har du et par helt unikke, hjemmelavede coasters i boho-design.
Boho-trenden er stadig det nye sort, og stilen er repræsenteret i modeverdenen, i boligindretningsmagasiner og lignende og er en skøn forening af romantiske, eventyrlige og nytænkende elementer. Indretningsstilen er kendetegnet ved kulørte sammensætninger af mønstre, materialer og farver. Hvordan du laver dine egne boho coasters, finder du ud af nu.
Material
Untersetzer formen
Dette skal du bruge:
  • Tov
  • Kulørte pomponer
  • En limstift eller en limpistol
  • En saks
Og sådan gør du:
For at få runde coasters ruller du langsomt tovet sammen i en cirkel og limer mellemrummene sammen, indtil du har opnået den ønskede størrelse. Herefter kan du dekorere dem med pomponerne, som limes fast på kanterne. Og så er dine egne små mesterværker færdige og dine nye coasters klar til brug!
Pompons bekleben
fertiger Untersetzer

Du finder mere her

Kunne du godt tænke dig endnu flere gode og smagfulde idéer til din indretning? Så bladr videre i vores magasin, og find alle de andre indslag

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%