Lysguide

Lysguide

Lysguide: Sådan får du dit hjem til at shine

Larissa

Trends og drømme - Larissa elsker bylivet, solrige dage og hyggelige aftner. Når det kommer til moderigtige outfits eller en smagfuld indretning, er det hende, man skal henvende sig til. Som journalist finder hun stor tilfredsstillelse i at skrive og kan godt lide at folde sig ud kreativt, hvorfor hun også altid har gang i diverse projekter på webshoppen.

Det rette lys kan gøre underværker i ethvert rum i hjemmet. Delvist skal der jo selvfølgelig være nok lys til, at man kan se, men i nogle rum vil man også gerne have muligheden for en hyggelig, afdæmpet belysning, som man føler sig godt tilpas i. Derfor er der brug for et smart lyskoncept og de rette lamper. For lys påvirker rent faktisk vores humør og vores tilstand. Koldt og blåligt lys såvel som dagslys fremmer dannelsen af lykkehormonet serotonin, som gør én vågen og koncentreret. Varmt og gulligt lys fremmer derimod produktionen af hormonet melatonin. som også kendes som søvnhormonet. Denne form for lys bringer hyggegenet frem i os og passer derfor yderst godt til stuen og soveværelset. I dag viser vi dig, hvordan du skaber hygge i dit hjem med belysning og hvilke lamper, der passer perfekt til lige netop din indretningsstil.
Alt efter hvor stort et rum er, kan der være behov for flere lamper, som spiller godt sammen. På denne måde er det nemmere at skabe hygge, end hvis der kun er en loftslampe. For loftsbelysning er når alt kommer til alt kun basisbelysning og bør altid suppleres af yderligere lamper i stuen, spisestuen og soveværelset. Og det er helt ideelt, hvis man kan blande direkte lys og indirekte lys. Indirekte lyskilder giver et blidt skær, er skærmet af og udgøres ofte af små spots, dekorative lamper eller LED-bånd. Med direkte lyskilder menes der hængelamper, loftslamper eller væglamper, som oplyser ethvert hjørne af rummet og fungerer som grundbelysning. I køkkenet eller på badeværelset er det oftest tilstrækkeligt med direkte belysning. For at få en behagelig og hyggelig atmosfære er du dog næsten nødsaget til at sammensætte forskellige lamper.
+ {{Wohnzimmer-Beleuchtung}} Dreibein Lampe
Når du har låst dig fast på dit lyskoncept, er det naturligvis vigtigt at finde nogle passende lamper. Og med passende mener vi stilen på lamperne. For lamperne skal selvfølgelig matche dit hjem og den eksisterende indretningsstil. Lamper er nemlig ikke kun funktionelle, men fungerer også som dekorative elementer, der gerne må fange blikket. Men det kan være svært at finde den rette lampe imellem alle verdens lofts-, stander-, bord- og væglamper. For at du ikke skal lede i evigheder, har vi her fundet de perfekte lamper til fire forskellige stile. Tag et kig på den nordiske, skandinaviske stil, som er kendetegnet ved lyse farver, møbler i træ og en minimalistisk tilgang. Eller gå shabby chic til værks og skab en romantisk vintage fornemmelse derhjemme. Har du en industriel indretning? Intet problem! For også i den kategori har vi adskillige lamper. Den sidste indretningsstil i vores lysguide er den klassiske og elegante. Med lamper i denne stil får dit hjem et touch af glamour og glans. Klik dig igennem de fire slidere herunder og find alt, hvad hjertet begærer inden for belysning til hjemmet.

Lamper i skandinavisk design

Shabby chic lamper

Belysning i industriel stil

Klassisk-elegante lamper

Stadig på jagt efter mere inspiration?

Her finder du yderligere spændende indlæg og input fra vores magasin, hvor du kan læse og lære mere om vores absolutte yndlingsprodukter.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%