Værkstedsindretning

Vedvarende orden i værkstedet

Vedvarende orden i værkstedet Om det er på hobbyplan eller professionelt, så lader værkstedet bare til at være et sted, som tiltrækker sig rod. Overalt ligger der værktøj, skruer og materialer og flyder, og der er ikke rigtig noget, der har en fast plads. For at kunne arbejde effektivt er du derfor nødt til at få ryddet grundigt op, så du kan få skabt et overskueligt system, der også holder på længere sigt. Med Relaxdays' robuste værkstedsreoler, værktøjsholdere og værktøjskasser får du bugt med kaosset en gang for alle!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Vedvarende orden i værkstedet

Om det er på hobbyplan eller professionelt, så lader værkstedet bare til at være et sted, som tiltrækker sig rod. Overalt ligger der værktøj, skruer og materialer og flyder, og der er ikke rigtig noget, der har en fast plads. For at kunne arbejde effektivt er du derfor nødt til at få ryddet grundigt op, så du kan få skabt et overskueligt system, der også holder på længere sigt. Med Relaxdays' robuste værkstedsreoler, værktøjsholdere og værktøjskasser får du bugt med kaosset en gang for alle!

Til angreb mod kaosset!

Når der arbejdes hårdt, meget og hurtigt, opstår der også hurtigt en masse rod. I hobbyværkstedet såvel som professionelt - fx i bygge- eller bilbranchen - hober der sig lynhurtigt en forfærdeligt masse maskiner, værktøj, smådele og materialer af alle slags op. Når der arbejdes, bliver alting taget i brug, men det er sjældent, at det finder vej tilbage til sin rette plads igen. Tit er det ikke en gang alt, der har en fast plads, da værksteder også ofte bliver brugt som lager til opmagasinering af diverse ting. Hvis det fortsætter sådan år ud og år ind, bliver kaosset først uoverskueligt. Derfor bør du også afsætte tid til at få bugt med rodet en gang for alle. Mere præcist betyder det: Kig dine ting igennem, smid ud, sortér og arrangér så alting på ny. For at sikre at dit system holder, er du nødt til at overveje et vedvarende koncept. Med Relaxdays' stærke værkstedsreoler kan du opdele værktøj og materialer på overskuelig vis. På denne måde får alt en fast plads, så man altid kan finde det, man leder efter. Til mindre dele såsom skruer og søm finder du forskellige skuffereoler med masser af små rum hos os. Heri kan alle former for skruer, rawlplugs og møtrikker opbevares adskilt og alt sammen inden for rækkevidde. Dine redskaber kan du hænge sikkert og ordentligt op på værktøjsholdere til væggen. Det mindsker ikke kun risikoen for at komme til skade, men giver dig også et holdbart ordenssystem. Og når du først er blevet fri for rodet og har fået skabt et en god struktur, vil du også finde ud af, at dit arbejde bliver væsentligt nemmere. Altså: Gå i gang med projektet nu, og få ryddet op en gang for alle!

Alt til garagen & værkstedet hos Relaxdays

Lidt som værkstedet fungerer garagen også ofte som et trækplaster for rod. Hos Relaxdays finder du derfor yderligere praktisk tilbehør og nyttige indretningsgenstande til garagen og værkstedet. Værktøj, gør-det-selv-værktøj og forskelligt udstyr til flytning og transport finder du ligeledes i vores sortiment. Surf rundt i vores store sortiment nu!