Cykelopbevaring

Den perfekte opbevaringsløsning til cykler fra Relaxdays

Har du ikke rigtig et sted, hvor du kan opbevare dine cykler? Står de bare i vejen og fylder? Så er det på høje tid med en praktisk opbevaringsløsning fra Relaxdays! Vores cykelholdere er lette at sætte op og kan bruges i alle rum - fleksibelt og pladsbesparende! Klik rundt i vores udvalg nu, og find det rette cykelophæng til dine cykler!

Side
pr. side
Side
pr. side

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Smarte opbevaringsløsninger til din cykel

Når man nu har betalt i dyre domme for en ny, fed cykel, bør man også tage sig ordentligt af den. Og det begynder allerede derhjemme: Hvordan kan man fx opbevare sin cykel, så den ikke fylder unødigt og vælter? Og hvordan beskytter man cyklen mod vind og vejr og tyveri? Det kan godt synes svært at finde den ideelle løsning til opbevaring af cyklen. Vi står dog klar til at hjælpe dig: Anskaf dig en af vores praktiske opbevaringsløsninger til din cykel. De kan fastgøres til væggen i garagen, opgangen, kælderen og endda i boligen og giver dig en pladsbesparende opbevaringsløsning til din jernhest. Nogle af vores løsninger er fx vores holdere til loftet, væggen eller vores teleskopstænger. På denne måde kan du hænge din cykel op i loftet eller på væggen, så den ikke fylder unødigt og ikke bliver beskadiget. Du kan også finde klassiske cykelstativer til garagen eller udenfor hos os. Find den rette cykelopbevaring til dine behov nu!

Alt inden for cykler hos Relaxdays

Find også masser af andre artikler og produkter til din cykel hos Relaxdays nu. Til din næste cykeltur finder du fx cykellåse, cykelgarager og cykelkurve i vores webshop. Dæk dig ind med det skønne cykeltilbehør og -udstyr fra Relaxdays nu!