Foderstationer til egern

Praktiske foderstationer til egern

Egernet er et af naturens mest populære vilde dyr. De er ægte klatrespecialister og akrobater og elsker at hoppe rundt i træer og buske. Om vinteren er det dog ofte svært for de små dyr at finde nok mad. Du kan dog komme dem til undsætning med en af Relaxdays' foderstationer til egern. Find en foderstation nu, der passer til din have, og hjælp de kære små egern på vej i naturen.

Hvordan fodrer man egern på bedst mulig vis?

Egernet er et af de dyr, som ikke går i decideret vinterhi, men som nærmere går i dvale. Det betyder, at de afbryder deres søvn for at spise. Derfor samler de mad og opbygger et depot inden vinteren, så de har noget at leve af i de kolde måneder. Det bliver dog sværere og sværere - især i storbyerne. Egernenes naturlige habitater overtages nemlig i stigende af bebyggelse i skov- og parkområder. Derfor er der også tit mangel på føde. Af den grund plyndrer de smarte egern i stigende grad fuglenes foderstationer og frarøver dem således deres foder. Med Relaxdays' foderstationer til egern kan du undgå det og gøre jagten efter mad lettere for egernene. Vores foderhuse er fremstillet af naturligt træ og er på ingen måde skadelige for dyrene. De forskellige modeller har alle en smart åbning til de kloge små hoveder. Foderstationerne fås i forskellige design og farver, så der findes en til enhver have.
Du bør fylde foderhusene med forskellige nødder såsom jordnødder, valnødder og hasselnødder. I egernets kostpyramide finder du dog også solsikkekerner og kogler. Du bør for alt i verden undgå frugt og grøntsager, da det kan resultere i udvikling af skimmelsvamp inde i foderstationen. Du bør ligeledes undgå mandler, da de er yderst skadelige for egern. Så mangler der bare et sted at placere foderstationen. Det bedste er at hænge huset højt oppe i træer, buske eller hegn, så egernene kan finde deres mad uforstyrret og uden for rækkevidde for deres fjender. Derfor kan du naturligvis godt hænge foderstationen sådan, at du kan se den fra afstand og følge med i de små dyrs gøren og laden.
Klik rundt imellem vores forskellige foderstationer til egern nu, og find det rigtige til netop din have! Bestil nemt og bekvemt online hos Relaxdays nu.