Havebelysning

Havebelysning fra Relaxdays - sådan får du den perfekte belysning i haven

Der er ingen, der har lyst til at famle rundt i blinde - heller ikke i haven. Med den rigtige havebelysning bliver din grund lyst ordentligt op, samtidig med at du kan sidde og hygge dig i haven eller på terrassen. Derudover sørger havelamper for den nødvendige sikkerhed og for, at du kan orientere dig foran og bagved huset. Tag et kig på Relaxdays' havebelysning nu, og få dit hjem til at stråle!

Praktiske havelamper, der giver lys i mørket

Ved havelamper er det vigtigste, at de er funktionelle og oplyser de mest anvendte områder af haven og matriklen. Når du skal vælge havelamper, skal du dog være opmærksom på at få oplyst de områder af haven, som er beregnet til at gå på, samt på, at lamperne er vejrbestandige. Desuden er LED-lamper mere energivenlige og holder yderst længe. Størstedelen af Relaxdays' have- og udendørslamper er derudover solarlamper, som lader op i solen i løbet af dagen og derefter giver tilstrækkeligt med lys i mørket om aftnen. Har du fået nok af konstant at være ved at snuble i indkørslen på vej ind til huset og af først at kunne ramme nøglehullet efter utallige forsøg? Så lad dig inspirere af vores havebelysning til indkørslen, forhaven eller indgangspartiet. Væglanterner i gammeldags design pynter på husmuren og oplyser samtidig veje og døre. Vores klassiske havelamper, som stikkes i jorden, kan ligeledes placeres i indkørslen eller forhaven, så du bedre kan finde vej og så dit hjem får et hyggeligt skær. Vores fantastiske havelamper med glas, der ser ud til at være smadret, er ligeledes perfekt egnede til at oplyse gangstier eller tricky trin i baghaven eller som pynt ved havedammen. Disse LED-lamper stråler i skønne farver og leveres inklusiv jordspyd.

Sådan får du en stemningsfuld havebelysning

Haven er din stue i det fri: Her slapper du af med venner og familie på varme sommeraftener, bruger timevis på havearbejde, lærer dine børn at cykle og leger med hunden. Derfor skal belysningen i haven også på én og samme tid være praktisk, nyttig, dekorativ og stemningsfuld. Og du vil selvfølgelig gerne skabe et sted, hvor folk føler sig tilpasse og godt kan lide at komme. For at få en stemningsfuld belysning ved din siddegruppe eller ved træer og buske kan du fx arbejde med vores havelamper, som kan stikkes i jorden. Hvis du på et tidspunkt skal holde fest, fødselsdag eller en romantisk aften i haven, har vi også mere iøjnefaldende løsninger. Vores flotte lampioner i forskellige farver kan hænges op overalt i haven og gør din fest til noget helt ekstraordinært. Relaxdays' solarlamper i sylteglas kan både hænges op og stilles frit og skaber en helt unik atmosfære takket være det stilfulde fyld. Havefakler kan fås som solarlamper såvel som olielamper. Havefaklerne er lavet af bambus og virker yderst eksotiske. Din terrasse kan du dekorere med vores førsteklasses lanterner i antikt look. Stil ægte stearinlys deri eller brug vores LED-stearinlys for at undgå ulykker og for at garantere sikkerheden i haven. Lad fantasien få frit løb, og få en lys havebelysningsidé og gør dine gæster begejstrede!

Bestil havelamper online hos Relaxdays nu

Den perfekte havebelysning er prikken over i'et til dit hjem, garanterer masser af hyggelige stunder og sørger for sikkerhed på din grund. Lys din have op nu, og nyd godt af den skønne belysning året rundt. Yderligere havetilbehør som fx pynt til havedammen, havefigurer eller ildsteder venter ligeledes bare på, at du stiller det op og tager det i brug. Bestil uden leveringsomkostninger i Relaxdays' online shop nu, og nyd godt af vores hurtige levering!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%