Potter og kasser

Anskaf dig de perfekte potter og kasser til dine planter

I den rigtige potte eller kasse tager planter sig nu en gang bedst ud. Hos Relaxdays finder du alt inden for potter, krukker og kasser til udplantning og omplantning af dine planter. I vores sortiment finder du således alt fra ampler til planteborde eller plantetrapper og alt det rigtige tilbehør til ompotning osv. Gå på opdagelse i vores store udvalg nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Det rigtige hjem til dine planter

Enhver blomst og enhver plante har forskellige behov. For at du kan få det bedste ud af dine planter, finder du et stort udvalg af forskellige kasser, krukker, potter og ampler hos Relaxdays. Hvis du gerne vil gro dine egne planter helt fra start, er vores plantepotter et must. De hjælper dig med at få frø og sæd til hurtigt at spire. Vores spirepotter i praktiske sæt består af spagnum og kan derfor sættes direkte i jorden, da de er biologisk nedbrydelige. De er især velegnede til at få krydderurter, tomater og grøntsager såsom salat til at vokse sig store. Hvad er så næste skridt? Et godt bud kunne være Relaxdays' højbede, krukker eller plantekasser, hvori du kan give dine stiklinge et godt sted at vokse op.

Moderne blomsterkrukker til haven og balkonen

Ligegyldigt om det er inde i boligen, i haven eller på balkonen, så bliver man altid glad, når ens blomster springer ud i fuld flor og farvepragt. Moderne krukker og kasser kan være med til at fuldende det samlede indtryk og gøre din grønne jungle endnu mere udtryksfuld. Hos os finder du derfor forskellige urtepotteskjulere og krukker i forskellige designs og farver. Her finder du således det helt rigtige til enhver indretningsstil: Til landlige og varme indretninger har vi vores blomsterpotter i varmebehandlet træ. For et mere rustikt udtryk kan du i stedet vælge vores potter og krukker, som enten kan stilles eller hænges op. Enkle beholdere i grå eller hvid passer til gengæld glimrende ind i moderne indretningsstile. Vores sortiment byder ligeledes på antikke varianter i mørkegrønne eller hvide farver med unikke mønstre. For at opnå et harmonisk samlet billede kan du købe matchende plantereoler, plantetrapper og blomsterophæng hos os. Dyk ned i vores store udvalg og find det, der lige passer dig!

Køb potter og kasser hos Relaxdays nu

Hos os finder du praktiske og flotte potter og krukker i alverdens designs og former. For at skabe sammenhæng kan du vælge vores varianter, som kan fås i 2- eller 3-pak. Vores udvalg indeholder modeller i alle stilarter. Find det perfekte produkt for dig nu!