Plantestøtter

Støtte til vidunderlige slyngplanter

Efeu, der slynger sig op ad et gitter, roser, der klatrer elegant hen over en rosenbue eller store tomatplanter - slyngplanter og andre planter har ofte brug for en vis støtte for at kunne vokse sig store og for at kunne folde sig ud i deres fulde pragt. Med espalierer og plantestøtter hjælper du dine klatreplanter godt på vej og gør samtidig din have endnu smukkere. Slap fx af på en bænk under dine klatreroser eller skab et grønt og naturligt læhegn på terrassen eller altanen. Ligegyldigt hvordan du bruger vores espalierer, rosenbuer og andre lignende produkter, får du et skønt og dekorativt element til haven, der kaster masser af beundrende blikke fra naboer og gæster fra sig. Dyk ned i Relaxdays' udvalg af espalierer m.m. nu!

Disse espalierer kan du få til din have

Espalierer og plantestøtter kan fås i mange modeller og former. Alt efter plante, hvor meget plads du har til rådighed og hvad du skal bruge det til, findes der forskellige varianter, der passer til lige netop dig og dit hjem. Vi har lavet en lille sammenfatning af, hvilke espalierer du finder hos Relaxdays, og hvordan de kan bruges:

  • Rosenbuer: Rosenbuer er yderst elegante espalierer, der fungerer som et vaskeægte blikfang i haven. Du kan bruge dem som port eller ekstravagant havetilbehør i haven og lade dine flotteste roser kravle op ad dem. Vores rosenbuer er lavet af træ eller metal og fås også i udgaver med indbygget låge eller bænk, som du kan sidde og slappe af på. Ud over til roser kan rosenbuerne selvfølgelig også bruges til andre slyngplanter, bær eller andet.
  • Espalierer i søjleform: Espalierer i søjleform fungerer ligeledes som støtte til dine klatreplanter og stilles frit på steder i haven, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det. I vores shop fås de formet som en pyramide, en obelisk såvel som med kugler i toppen.
  • Espalierhegn: Vores dekorative espalierhegn kan som udgangspunkt bruges overalt, hvor du gerne vil have et flot, naturligt læhegn. Metal- og træespaliererne kan dog ligeledes bruges til støtte af dine flotte pynte- og nytteplanter rundt om blomsterbede, terrassen osv. De fortryllende espalierer i enkle designs, i vintage look eller med fugleornamenter elsker vin, klematis, efeu og roser, der elegant snor sig op ad dem.
  • Plantekasser med espalier: Relaxdays' plantekasser med espalier er yderst fleksible. Takket være den integrerede blomsterkasse behøver du ikke bekymre dig om, hvor du skal plante slyngplanterne ud henne. Fra kassen klatrer de flotte, naturlige planter sig efterfølgende op ad espalieret af førsteklasses fyrretræ.
  • Redskaber til fastgørelse af planter: Ligegyldigt om det er i bedet udenfor eller i stueplanten indenfor, kan du bruge vores blomsterpinde til at fastgøre dine planter med. Andre redskaber er vores plantetråd, planteklips og strips, som giver en god støtte og altid kan genanvendes.

Bestil espalierer og andre redskaber til støtte af dine planter hos Relaxdays nu

Nu er det op til dig at vælge. Gå på opdagelse i vores store sortiment med espalierer og plantestøtter, og find den perfekte løsning til din have, altan eller indendørs. Skab din egen grønne oase, og følg stolt med i, hvordan dine planter klatrer. Til de passionerede hobbygartnere findes der ligeledes masser af andre fantastiske produkter såsom drivhuse, haveredskaber og havehegn i vores haveafdeling. Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og slip de grønne fingre løs!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.