Vanding

Vanding made easy med Relaxdays

Du vil naturligvis gerne have, at alle dine planter i haven vokser og trives. De skal helst blomstre, gro frugter og skabe velvære i hjemmet. Derfor skal de også have den rette mængde vand og pleje. I Relaxdays' haveafdeling finder du et utroligt stort udvalg af vandingsprodukter til dine planter og blomster. Gå på opdagelse i vores sortiment nu, og få gang i de grønne fingre!

Side
Side

Vand din have med Relaxdays' haveslanger, sprinklere osv.

Især i overdådige haver med flot anlagte blomsterbede og køkkenhave er det en fordel at have et fornuftigt vandingssystem. På denne måde kan du nemlig vande dine planter mere effektivt, hvilket også gør det meget sjovere. Hos Relaxdays kan du anskaffe dig et komplet DIY-vandingssystem og selv installere det over dine bede. Hvis du gerne vil have lidt mere fleksibilitet, er en haveslange med passende tilbehør en god løsning. Med en vandingspistol får du det ideelle tryk på slangen, vandslangetromler og vandslangevogne hjælper dig med at tranportere vandslangen, uden at den filtrer, og vores haveslangeholdere kan fastgøres til væggen, så du altid har din haveslange lige ved hånden. Haveslangeholderne fra Relaxdays fås i diskrete såvel som rustikke designs og er enten fritstående eller væghængte. Havesprøjter kan ligeledes bruges til vanding, men de kan også bruges til at sprøjte med pesticider til bekæmpelse af ukrudt og skadedyr, så du beskytter dine planter. Derudover finder du også sprinklere hos Relaxdays, så du altid kan holde din plæne grøn og frodig. Vores stilfulde vandstationer og havespringvand er ikke kun praktiske, men er også dekorative accessoires af høj kvalitet til haven.

Kompakte vandingsartikler - også til brug på altanen eller indendørs

I små haver, på balkonen og inde i hjemmet er der ingen grund til avancerede vandingssystemer, men det betyder ikke, at dine blomster og planter ikke er tørstige og skal have vand. Derfor finder du også vandkander eller forstøvere i vores sortiment, alt efter hvilken plante der skal have vand. Vores praktiske vandingskegler af keramik klarer næsten alt arbejdet for dig. De stikkes ganske enkelt ned i jorden i potteplanterne, hvorefter du putter en vandflaske ned i åbningen. Vandet trækker igennem materialet og forsyner således dine planter med vand helt automatisk - også, når du er på ferie.

Bestil vandingsprodukter online hos Relaxdays nu

Gør vandingen af dine grønne venner til en leg med Relaxdays' produkter. Har du brug for yderligere hjælp til havearbejdet? Intet problem! I vores shop finder du ligeledes haveredskaber, artikler til pleje af græsplænen såvel som andet nyttigt tilbehør. Bestil online og uden leveringsomkostninger i Relaxdays' online shop nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%