Skamler

Skamler til stuen og resten af hjemmet

En lille opbevaringsflade, et sted til opbevaring af tæpper eller en ekstra siddeplads til når du får besøg - der er mange situationer i hverdagen, hvor man godt kunne bruge et sådant allround møbel. Og den bedste løsning er ubetinget en skammel. Hos Relaxdays finder du skamler med eller uden opbevaringsrum og i alle former og farver, så der er en til lige netop dit hjem!

Skamler med praktisk opbevaringsrum til diverse småting

En funktionel og flot kombination: Det er sådan, det skal være. Og det er præcis det, du får med en skammel med opbevaringsrum. Takket være hullet i skamlen, som er gemt under låget, får du ekstra opbevaringsplads til alle de småting, som du ikke bruger hele tiden, eller som bare hurtigt skal skaffes af vejen, når du får besøg. Opbevar fx tæpper, puder, legetøj og andre hverdagsting heri.
Hos Relaxdays finder du foldbare og terningformede modeller, sekskantede skamler såvel som varianter med stilfulde træben. Du kan vælge imellem skamler med stofbetræk i forskellige farver med eller uden motiv. Diskrete nuancer og klare linjer gør sig godt i moderne indretningsstile, mens lyse skamler med træben glider perfekt ind i en skandinavisk stil. Hvis du er mere til retro eller kitsch, finder du ligeledes skamler med spændende motiver, siddeskamler i imiteret læder eller fodskamler i imiteret pels. I Relaxdays' sortiment finder du også varianter af bambus.

Sådan gør du en skammel til et praktisk og dekorativt element i hjemmet

Som nævnt ovenfor kan en skammel med opbevaringsrum bruges til opbevaring af forskellige småting. Men det er langt det eneste, man kan bruge den til. For en polstret skammel kan bruges på adskillige måder. Nogle af de måder gennemgås nedenfor:

  • Smæk fødderne op: Hvis din sofa ikke er så stor, eller hvis du godt kan lide at slappe af i lænestolen i læsehjørnet, kan du bruge en af vores skamler til at hvile de udmattede fødder på efter en lang og hård dag.
  • Som sofa- eller sidebord: Når du har besøg og der ikke er så meget plads på sofabordet, kan du bruge en skammel som opbevaringsflade til fjernbetjeningen, blade eller snacks. Særligt i små boliger er man ofte tvunget til at vælge møbler med flere funktioner. På grund af dens beskedne vægt er det let at flytte en skammel fra a til b og således også fra tid til anden bruge den som sidebord eller natbord.
  • Boligtilbehør man husker: Hvis du har en tom plet i hjemmet, som godt kunne peppes op med et dekorativt element, er en skammel den perfekte løsning. Skab fx et blikfang ved at vælge en af vores eksemplarer med fløjlsbetræk eller imiteret pels, som med garanti vil tiltrække sig dine gæsters opmærksomhed.
  • Til ganske enkelt at sidde på: Gæster, børn eller dig selv kan tage plads på vores behagelige skamler helt uden at skulle tage hensyn til arm- og ryglæn. Vores polstrede skamler er også et hit foran sminkebordet eller ved sjældent brugte skriveborde.

Bestil en skammel online hos Relaxdays nu

Hos Relaxdays gør vi en dyd ud af at have et bredt sortiment, som rammer enhver smag, og som i øvrigt udvides konstant. Udvælg den perfekte skammel til dit hjem, og glæd dig til at få leveret dit nye multifunktionelle møbel. Hvad siger du til en skammel som legetøjskasse? Hvis du ikke har fundet lige det, du ledte efter her, så tag et smut forbi vores afdeling med siddemøbler til børn. Der finder du nemlig flere skamler med opbevaringsrum og børnevenlige motiver.
Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og nyd godt af vores hurtige levering!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.