Reoler

Relaxdays reoler til din stue

Reoler kan bruges overalt. De er alsidige, udnytter pladsen bedre og har masser af opbevaringsplads. Hos Relaxdays finder du derfor også en masse førsteklasses reoler, som især gør sig godt i stuen. Lad fantasien få frit løb og dekorér din opholdstue med en af vores reoler i materialer af høj kvalitet og i flotte designs. Ligegyldigt om du er bogorm eller ivrig samler, så finder du det rette i vores shop!

Hvilken reol er den rigtige for dig?

For så vidt muligt er det vores ansvar at have det rigtige produkt til enhver form for kunde, hvorfor vi lægger vægt på at have et bredt udvalg i vores sortiment. I og med du som kunde har så mange muligheder, er du selvfølgelig også nødt til at træffe et svært valg en gang imellem. Som det første bør du derfor også overveje, hvilken form for reol du gerne vil have på den frie plads i stuen. Hos os finder du bogreoler, drejelige reoler, hængereoler, sammenklappelige reoler, stigereoler, rullereoler, fritstående reoler, stabelbare reoler, klik-reoler og vægreoler. Det kommer altså an på, om du vil have reolen stående ved væggen, have den hængt op eller hellere vil bruge den som rumdeler. På denne måde kan du indskrænke udvalget betydeligt og gøre det endelige valg lettere.
Derudover spiller materialet selvfølgelig også en vigtig rolle, når du skal vælge en reol til dit hjem. Hvad passer bedst til din indretningsstil? Måske en metal-træ-sammensætning til din moderne indretningsstil eller måske i højere grad en bogreol i 100% træ for et mere klassisk look? I vores udvalg finder du i hvert fald det passende materiale til enhver smag. Hos Relaxdays finder du således:

  • Bambus
  • Metal
  • Valnøddetræ
  • Glas
  • Plastik
  • Akryl

En multifunktionel reol til ethvert formål

At have sit eget personlige bibliotek med bøger fra gulv til loft og fra væg til væg er enhver bogorms store drøm. Drømmen om dit eget læsehjørne fyldt med dine yndlingsværker kan nu gå i opfyldelse med vores bogreoler i forskellige designs. Men reolerne fra Relaxdays kan meget mere end det. Brug fx vores fritstående reoler som dekorative rumdelere eller brug vores vægreoler og stigereoler til præsentation af dine yndlingsnips og dine minder. Stil fx billeder af familien eller souvenirs, du har fået af dine venner, på din nye reol. Du kan også skabe iøjnefaldende kontraster mellem materialet på reolen og de pyntegenstande, du stiller deri, og dermed fremtvinge et interessant, optisk brud i dit hjem. Husk dog altid på, at ”less is more”, og at du ikke bør overfylde din reol. Drejelige reoler og bogreoler er desuden velegnede til opbevaring af vigtige papirer og mapper, som jo som bekendt er en del af ethvert hjem. Derudover kan du bringe orden i dine dokumenter med vores opbevaringskurve og opbevaringskasser, som derefter kan placeres i en af vores mange reoler. Hvis man gerne vil have et endnu mere fleksibelt system, er vores klik-reoler ideelle. De kan altid udvides, og de kompakte fag er perfekte til opbevaring af alt fra tøj over papirer til husholdnigsprodukter. Skab system i hjemmet med Relaxdays‘ reoler nu!

Bestil bogreoler, klikreoler m.m. hos Relaxdays nu

Gå på opdagelse i Relaxdays‘ online shop nu og find en enestående, ny reol til dit hjem. Ligegyldigt om du vælger en rustik eller topmoderne reol, en reol til bogsamlingen eller til opbevaring af dine elskede pyntegenstande, så er vores reoler et friskt pust i din stue. Vores reoler er dog ikke kun praktiske, alsidige møbler til brug i stuen. Tag fx også et kig på vores praktiske krydderi- og køkkenreoler, smagfulde badeværelsesreoler eller robuste værkstedsreoler til hjemmeværkstedet. Shop løs nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%