Konsolborde

Stilede konsolborde i forskellige designs

Står du og mangler en opbevaringsflade og lidt ekstra opbevaringsplads i entréen, stuen eller på soveværelset? Så er et konsolbord en oplagt løsning. Til trods for at konsolborde ikke fylder meget i rummet, har de masser af plads til opbevaring af småting såsom nøgler, bøger eller pyntegenstande. Derudover er Relaxdays' konsolborde et blikfang i ethvert hjem.

Prikken over i'et til hjemmet

Hos os finder du det perfekte konsolbord til lige netop dit hjem - ligegyldig hvilken indretningsstil du har. Du finder dog især borde i industrielle designs i vores sortiment. Disse smalle borde med metalstel og bordplade af træ giver ethvert rum det ekstra krydderi, der skal til for at fuldende indretningen. Ift. metalstellet kan du vælge imellem enkle modeller og mere udfordrende eller legesyge mønstre. Bordpladens træsort kan du også selv bestemme: Vil du have sammensat mangotræ? Måske er du til rigtig lyse nuancer? Eller foretrækker du de helt mørke toner? Uanset hvad finder du et konsolbord hos os, der passer til dine præferencer.
Ud over udseendet er det også værd at nævne, at konsolborde giver dig en ekstra praktisk opbevaringsflade i entréen, stuen eller soveværelset. Her kan du lægge alle de ting, som normalt bare ligger og flyder. Det kan være alt fra mobilen og nøglerne til magasiner, bøger, billeder eller nips. Takket være det smalle design optager et konsolbord begrænset med plads, men er alligevel et praktisk og iøjnefaldende møbel til hjemmet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%