Brændeovn

Find alt til din brændeovn hos Relaxdays

En brændeovn derhjemme er ikke kun en optisk gevinst, men fylder også hele boligen med en dejlig, hyggelig varme. For at kunne vedligeholde og pleje den ordentligt har vi en lang række passende tilbehør og pejseredskaber her. Gå på opdagelse i vores store sortiment nu og find det rigtige udstyr til din indretningsstil.

Gør det lettere for dig selv at hente brænde

For at få godt gang i brændeovnen og for at det rigtig knitrer, er det selvfølgelig nødvendigt med brænde. Ligegyldigt om du selv hugger brænde, får det leveret eller bruger briketter, så skal brændet jo ind i stuen, spisestuen eller udestuen på en eller anden måde. For at transporten glider så let og smertefrit som muligt, kan det være en god idé med brændevogne, træpillespande eller brændebæretasker. Med de praktiske brændevogne bliver det særligt nemt at transportere brændet. Dertil kommer, at brændevognene også kan bruges til opbevaring af brænde inde i hjemmet. Vores praktiske brændebæretasker og brændekurve gør det ligeledes lettere at bære brændet. Vores stilfulde filttasker kan ligeledes bruges til opbevaring af brændet i huset. Gør det lettere for dig selv at transportere brænde og anskaf dig den rette vogn, den perfekte taske eller den ideelle kurv til dit hjem nu.

Gør din brændeovn ren med stil

Udover at give en behagelig varme og en hyggelig stemning i hjemmet sviner en brændeovn desværre også en del, hvorfor den selvfølgelig kræver en jævnlig rengøring. Hos Relaxdays finder du derfor forskellige pejseredskaber, der matcher din stil og imødekommer dine behov. Med et sæt bestående af kost, skovl og ildrager bliver det yderst nemt og hurtigt at rengøre brændeovnen. I vores praktiske sæt med tre til seks dele finder du alt, hvad du skal bruge til din brændeovn. Når brændeovnsredskaberne ikke er i brug, kan de i stedet stå og pynte i de tilhørende standere og således udgøre et dekorativt element i ethvert hjem. Er du kun på udkig efter en skovl og en askespand? Intet problem! Du kan nemlig også købe enkeltdele hos Relaxdays. Find det perfekte brændeovnsudstyr til din indretningsstil nu, ligegyldigt om den er moderne, vintage eller klassisk.

Køb det perfekte pejseudstyr hos Relaxdays nu

Ligegyldigt om du er på udkig efter en praktisk transportløsning til brænde, de basale pejseredskaber eller bare en dekorativ brændereol, så finder du det her. Gå på opdagelse i vores store udvalg af brændeovnsudstyr og gør brændeovnen til yndlingsstedet i dit hjem.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.