Vinreoler

Æstetiske vinreoler til hjemmet

Hos Relaxdays finder du praktiske reoler til vin- og andre flasker. I forskellige designs og stile kan du således opbevare dine flasker med manér og samtidig spare plads. Dyk ned i vores udvalg af flaskereoler i forskellige størrelser, former, farver og materialer nu og find den passende reol til dit hjem.

Praktiske reoler til vin- og andre flasker

I stedet for bare at have vinflaskerne til at stå er det bedre at anskaffe sig en praktisk og æstetisk vinreol. På denne måde pepper du ikke kun dit hjem op, men gør samtidig noget godt for din vin. Takket være den smarte opbevaring af vinene i hældende position bliver korkpropperne nemlig fugtige. Således forbliver vinflaskerne lufttætte, og vinene beholder således sine individuelle aromaer. Derudover opbevarer du dine vinflasker på en stilfuld måde, der drager opmærksomhed til sig i hjemmet. Vinreolerne fra Relaxdays fås i forskellige æstetiske designs: Der er plads til et sted mellem 5 og 30 i vores vinreoler. Naturlig bambus eller varmt træ giver dit hjem en indbydende atmosfære. Vores vinreoler af metal resulterer til gengæld i højere grad i et moderne udtryk. Find den passende reol til din vinsamling nu!

Skil dig ud med vores unikke vinreoler

Ligegyldigt om det er vin, bobler, gin eller sågar saft og limonade, så bliver drikkevarer i stigende grad puttet på unikke og elegante flasker. Disse designs kan du udnytte og bruge som unikke og interessante pyntegenstande i hjemmet. For at give det hele et ekstra lille nøk opad kan du med fordel opbevare dem i en af vores vinreoler. Hos Relaxdays finder du alverdens reoler til dine flasker. Om du er på udkig efter en pyramideformet, buet, halvrund eller firkantet reol, så finder du det rette til dit hjem hos os i blandt vores mange modeller i diverse materialer. Noget helt særligt finder du i vores vinreoler med integrerede glasholdere. Heri kan du opbevare glas og flasker sammen, så du har alting lige ved hånden.

Bestil vinreoler hos Relaxdays nu

Pep dit hjem op og bestil en enestående vinreol fra Relaxdays allerede i dag. Dine ordrer bliver leveret uden omkostninger og er fremme inden for 3-5 hverdage efter bestilling. Slå til nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%