Barmøbler

Barmøbler til hjemmebaren

Ligegyldigt om du allerede har købt et barbord til køkkenet og nu bare mangler et par matchende barstole, eller om du gerne vil købe alt udstyret til hjemmebaren på én gang, så finder du et stort udvalg af barstole i forskellige, moderne stilarter hos Reladays. Gå på opdagelse i vores udvalg af barstole med eller uden ryglæn og bestil hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Hvad er bedre end en barstol? Lige præcis, to barstole!

I vores sortiment finder du flere praktiske barstole i 2-pak. Alle modeller, som fås i 2-pak, har ryglæn og kan justeres i højden. Fødderne på barstolene er fremstillet af forkromet stål, mens sæderne enten er lavet kunstlæder eller plastik. Hvad angår farver, har du en lang række valg: Vælg imellem masser af forskellige, kulørte farver. Alternativt kan gå du lidt mere diskret til værks og vælge vores sorte, hvide eller grå varianter. Vores kultagtige barstole med runde sæder giver dit hjem et lækkert retro-look, som leder tankerne hen på en diner fra 1950ernes USA. De polstrede barstole med ryglæn og fodstøtte er derimod behagelige, flotte og passer perfekt ind i en moderne, stilfuld indretningsstil.

Barstol i industrielt design som perfekt afrunding på din indretning

Hvis du i højere grad er til et fabriks- eller industrilook i hjemmet, skal du følge med her. Vores industrielle, runde barstole med fodstøtte kombinerer jern og træ på en en smagfuld måde og skaber et stilet, funktionelt og rent look takket være de klare former. Looket taler for sig selv og bliver underbygget af materialer af høj kvalitet, hvorfor vores industrielle barstole heller ikke behøver yderligere udsmykning eller iøjnefaldende pangfarver.

Bestil barmøbler og tilbehør hos Relaxdays nu

Ud over vores barstole i rustfrit stål og barstole i industriel stil finder du ligeledes praktiske, sammenklappelige barstole i vores sortiment, som let pakkes væk, når de ikke bruges. Skulle du være på udkig efter et dekorativt alternativ til et barbord, kan du med fordel tage et kig på vores køkkenvogne. Eksempelvis er vores ALFRED køkkenvogn super velegnet som mobil bar takket være den indbyggede vinreol og masser af opbevaringsplads. For at fuldende din hjemmebar finder du ligeledes et stort udvalg af flaskereoler, bar- og vintilbehør såvel som flasker og glas. Køb online hos Relaxdays nu!