Bar- og vintilbehør

I vores shop finder du alt, du skal bruge, for at skabe den perfekte aften i hjemmebaren. Vi har alt fra førsteklasses cocktailshakere, over flaskekølere og proptrækkere til viniltere, så du kan mikse de mest fantastiske drinks til dine venner. Gå på opdagelse i vores store sortiment nu og udvid dit bartilbehør med en masse skønne artikler!

Servér drinks som en professionel bartender

Har du lyst til longdrinks, vin, friske soft drinks, iste, cocktails eller bare en bowle? Nu behøver du ikke længere at finde den nærmeste bar. Med Relaxdays kan du nemlig uden videre skabe baratmosfære i dit eget hjem. Her finder du et stort udvalg af forskelligt tilbehør til enhver form for drink. Med vores cocktailshakere, isknusere, sugerør eller whiskysten kan du selv mikse den drink, du har lyst til. Om du er begynder eller professionel – med dette udstyr og tilbehør kan det ikke gå galt. Få en smagsoplevelse af en anden verden! Bestil dit bar- og vintilbehør online her hos Relaxdays nu, og snart kan du invitere vennerne på en uforglemmelig aften hjemme hos dig i privaten.

Miks de perfekte cocktails i dit eget hjem

At sidde og sippe en frisk cocktail i solen på balkonen er ikke kun noget, der kan lade sig gøre på ferien. Med Relaxdays‘ cocktail- og bartilbehør kan du nemlig skabe sommerstemning derhjemme hele året rundt. Her finder du alt, hvad du skal bruge, for at skabe den perfekte Sex on the Beach eller Cuba Libre: Cocktailshaker, morter, drinksmål, sugerør og/eller oplukkere. Vil du hellere købe det hele samlet? Så tag et kig på vores cocktailsæt. Hos Relaxdays har vi naturligvis også et udvalg af isterningeformer i forskellige designs: Vi har kugler, mini-firkanter eller klassiske terninger. Surf rundt i vores sortiment nu og find alt, du behøver, for at blande en lækker cocktail!

Køb dit bar- og vinudstyr hos Relaxday nu

Ud over en god opskrift og nogle lækre råvarer er det rigtige udstyr afgørende for at kunne mikse en god drink. Bestil dit bar- og vinudstyr hos Relaxdays nu og stil dig aldrig mere tilfreds med en halvdårlig drink!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%