Skoreoler og tilbehør

Hos Relaxdays finder du den perfekte opbevaringsløsning til dine sko!

Synes du, at skoene er en essentiel del af ethvert outfit, hvorfor du også har en skosamling med adskillige sneakers og højhælede? Måske har du også vandrestøvler til ture i det fri eller et par faste arbejdssko? Der kan være forskellige grunde til at have en stor skosamling derhjemme. Men jo flere sko, sandaler og støvler du har, jo vigtigere er det også med en ordentlig opbevaringsløsning, som sikrer, at dit fodtøj opbevares på både forsvarlig såvel som præsentabel vis. Til det formål har Relaxdays en lang række optimale produkter såvel som praktisk tilbehør til pleje af dine yndlingssutter. Gå på opdagelse i vores sortiment nu, og tag fx et kig på vores skoreoler, skobænke, skobakker og meget mere!

Skoskabe, - reoler og -bænke - sådan skaber du orden i entréen

Ligegyldigt om du opbevarer dit fodtøj i entréen, soveværelset eller dit walk-in-closet, er funktionelle og praktiske møbler, som optager minimalt med plads og gør det let at sortere, den bedste løsning. Præcis sådanne skønne skomøbler finder du her i Relaxdays' online shop:

  • Skobænke:
  • Hvis du gerne vil have lidt mere end bare en traditionel bænk i entréen og gerne vil have en siddeplads kombineret med opbevaringsplads til sko, er en skobænk det oplagte valg. I vores sortiment er der varianter med og uden polstring, af bambus eller valnød i naturlige og indbydende farver eller med grå detaljer. Vores polstrede skobænke er lavet af metal, bambus eller stål og har betræk lavet af enten stof eller imiteret læder i sort, hvid, beige eller grå.
  • Skoreoler:
  • Den nemmeste og nok mest pladsbesparende måde at opbevare dine sko i entréen på er med en skoreol. Takket være vores varierede udvalg finder du også helt sikkert en model, der glider ind i din eksisterende indretning. Vælg imellem reoler af metal, træ og plastik i løse og mørke farver såvel som naturlige trænuancer.
  • Skoskabe:
  • I et skoskab er der plads til en stor skosamling, uden at den fylder alverden. Relaxdays' skoskabe har et metalstel og har et forhæng af stof eller plastik, som kan åbnes eller trækkes for alt efter behov. De fås i sort, grå og beige og glider ubesværet og diskret ind i din nuværende indretning.

Praktisk skotilbehør

Ud over det perfekte skomøbel til opbevaring af dine sko kan det også anbefales at have det rigtige tilbehør til dine sko derhjemme. Skostablere gør det muligt, at få endnu mere plads til dine sko, mens skokasser kan bruges til skoopbevaring oven på dit klædeskab. Med vores praktiske skoklemmer kan du hænge dine lange støvler forsvarligt op, så de holder længst muligt uden skavanker. Når du kommer hjem på en regnfuld dag med vådt og møgbeskidt fodtøj, bør du stille det på en af vores skobakker af polypropylen, så dine sko kan tørre. Skobørster og skohorn er til gengæld praktiske, når du skal have skoene af eller skal trække i skoene. Et ægte pladsbesparende vidunder finder du desuden i vores skoreol, der hænges på døren, som giver dig endnu mere opbevaringsplads til dit fodtøj.

Bestil skomøbler og andet tilbehør til dine sko online hos Relaxdays nu

Indret din entré eller din garderobe med vores praktiske møbler til opbevaring af sko og vores praktiske tilbehør. På denne måde slipper du nemlig for fritliggende klip-klapper og den næsten rituelle stress om morgenen, når du ikke kan finde dine sko. Glæd dig over din skosamling og over at kunne præsentere venner og familie for dine yndlingssko. Bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og opbevar dine sko på en stilfuld og effektiv måde for eftertiden!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.