Paraplyholdere

Relaxdays paraplyholdere - vær beredt på al slags vejr

Hvis himlens sluser pludselig åbner sig, er det en fordel at have en paraply ved hånden, og det er samtidig rart at have et sted, hvor man kan tørre sin plaskvåde paraply. Til den opgave er de førsteklasses paraplyholdere fra Relaxdays ideelle. Med dem får du et dekorativt element til entréen, hvori du samtidig kan opbevare alle dine paraplyer. Gå på opdagelse i vores udvalg af praktiske paraplyholdere nu!

Årsager til at anskaffe sig en paraplyholder

Du kender dem sikkert fra dine bedsteforældres hjem eller fra arbejdet. Mange steder er paraplyholdere en lige så fast del af indretningen som dørmåtter. De er både praktiske og dekorative og passer perfekt ind i entréen. I Relaxdays' online shop finder du med garanti en model, der passer til lige netop din garderobe og skoreol. Hvis du gerne vil indrette din entré helt fra scratch, kan du også bestille alle de andre møbler og alt det andet tilbehør, du har behov for i en entré.
En paraplyholder bruges ikke kun til at opbevaring af paraplyer, men også til at tørre dem. Mange af vores varianter har derfor også en opsamlingsbakke til det overskydende vand. Derudover kan du også bruge paraplyholderen til at opbevare stokke, vandrestave o.l. på en pladsbesparende måde. Apropos pladsbesparende: Alle vores modeller er yderst kompakte og kan stå i ethvert hjørne i hjemmet. Ikke en gang XL paraplyholderen fra Relaxdays fylder meget, hvorved du altså kan opbevare adskillige paraplyer selv i små rum.

Paraplyholdere til enhver smag

Alt efter indretningsstil og personlige præferencer kan man gå mange veje i valget af paraplyholder til entréen eller indgangspartiet. I vores sortiment har vi derfor en bred pallette af paraplyholdere, som rammer enhver smag. Hos os finder du således paraplyholdere af metal, bambus, stål, støbejern og rustfrit stål. Alt efter valg af materiale kan du desuden vælge imellem forskellige farvevarianter og designs - ligegyldigt om du er til et moderne eller mere rustikt look. Hos Relaxdays er der både sorte og hvide paraplyholdere såvel som klassiske sølvfarvede paraplyholdere og nogle i naturlig bambus. Find det, der passer dig, og skab et smagfuldt første indtryk af din bolig.

Bestil paraplyholdere online hos Relaxdays nu

Hav altid din paraply inden for rækkevidde og vær forberedt på al slags vejr med paraplyholderne fra Relaxdays. Sig farvel til våde gulve, og få et sted, hvor du kan tørre dine paraplyer på en fornuftig måde. Shop online uden leveringsomkostninger hos os allerede i dag, og få fornøjelse af dine nye artikler inden for få dage!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.