Garderobe

Entrémøbler til smart opbevaring af jakker og accessories

Skab orden og overblik i din entré med et eller flere af Relaxdays' praktiske garderobemøbler. Med vores forskellige knager, stativer og reoler kan du gøre indretningen i din entré personlig og særpræget. Derudover gør det rette ordenssystem i entréen dit liv nemmere, og du slipper for den uendelige søgen efter huer, paraplyer og tørklæder.

Masser af opbevaringsplads på trods af pladsmangel

Nogle gange er der simpelthen bare ikke plads nok i lejligheden. Alt er fyldt op, og tingene bliver bare ved med at hobe sig op. Derfor bør man også som det mindste udnytte pladsen i entréen optimalt. Her kan man gribe til tøjstativer, knagerækker eller hattehylder og skabe ekstra opbevaringsplads uden at miste for meget af arealet i rummet. Hos Relaxdays finder du følgende garderobemøbler:

  • - Garderobeknager
  • Knagerækker
  • Garderobestativer
  • Reoler med spejl
  • Hattehylder
Med disse forskellige produkter kan du indrette din entré helt efter egne ønsker og behov. På denne måde kan du altid finde og har altid dine jakker, tørklæder, tasker og hatte inden for rækkevidde. Gå på opdagelse i vores store sortiment nu og find de perfekte entrémøbler for dig!

Aldrig mere kaos i entréen

Nogle gange er man bare nødt til at suse ud af døren i al hast, fordi man har sovet over sig, har glemt tiden eller bare har lavet en spontan aftale. I sådanne tilfælde er det vigtigt at have orden i lige præcis entréen, så man hurtigt lige kan snuppe jakken, tørklædet, huen og handskerne på vej ud ad døren. På vores praktiske garderobestativer med hylder kan du let sortere dit tøj og således skabe overblik. Så ved du altid, hvor alting er. Og når du kommer hjem, kan du hurtigt og let lægge alting på plads igen. På denne måde bekæmper du også rodet i entréen for eftertiden. Relaxdays' hattehylder og garderobeknager er lette at montere og giver dig ekstra plads til hatte, paraplyer og nøgler. I vores sortiment finder du ganske enkelt alt, du skal bruge, til din entré.

Køb praktiske produkter til garderoben hos Relaxdays nu

Bestil en reol med spejl med matchende knagerække og tøjstativ og indret dit indgangsparti helt fra bunden. På denne måde sikrer du et langtidsholdbart ordenssystem i entréen. Shop løs i vores brugervenlige online shop nu og få alt leveret lige til døren.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%