Dørtilbehør

Praktisk dørtilbehør til hjemmet

Ligegyldigt om du bor i en stor eller en lille bolig, så har den med garanti døre. Tit er de dog placeret uheldigt og/eller udgør en risiko for at komme til skade for især små børn. I meget små rum tager dørene tilmed en hel del af pladsen, så man er nødt til at bruge dem til at hænge noget på for at få mere opbevaringsplads. For at komme disse problemer til livs finder du forskelligt tilbehør til døre i Relaxdays' online shop. Gå på jagt efter smarte idéer og praktiske løsninger til dine døre nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Få ekstra opbevaringsplads med Relaxdays' dørknager

Vha. knagerækker til døren får du plads til flere ting i hvilket som helst rum i hjemmet: Jakker og håndtasker i entréen eller soveværelset, håndklæder og badekåber på badeværelset, viskestykker eller grydelapper i køkkenet. Så hvis du står og mangler plads i dit hjem, er en dørknage en rigtig praktisk løsning. Alt, du skal gøre, er at sætte dem på døren, og så kan de tages i brug. Hos Relaxdays finder du modeller af jern eller rustfrit stål i kobber- eller sølvfinish, så de også pepper din dør lidt op rent visuelt.

Sig farvel til den irriterende smækken med døren med vores praktiske dørstoppere

Dørstoppere er gode at have i hjemmet af flere årsager:

  • De forhindrer, at døren slår op i dine møbler og beskadiger dem.
  • De gør, at du hurtigt kan smutte ud med skraldet uden at blive låst ude.
  • Og de sikrer, at dørene i hjemmet ikke lukker pga. træk eller lignende, så børnene eller kæledyret kommer til skade eller bliver lukket inde.
Lige så mange anvendelsesmuligheder dørstopperne har, ja, lige så mange design kan de også fås i hos Relaxdays. Vælg imellem klassiske, runde stoppere af rustfrit stål med gummibelægning, dørstoppere i træ- eller marmorfinish eller grå, sort eller hvid, eller du kan vælge dørkiler i enkle design, som skubbes direkte ind under døren. Du kan også vælge bare at bruge din dørstopper som et sjovt og cool blikfang, da de også fås i stof- eller kunstlædervarianter og i fortryllende former eller med skønne motiver. Således kan du få en hund, blæksprutte, ugle, lama og andre dyr som dørstopper i dit hjem. I vores sortiment finder du ligeledes dørstoppere med håndtag og stjernemotiv eller formet som en kaktus. Særligt i hjem med børn fungerer sådanne dørstoppere som seje, dekorative elementer.

Beskyttelse til dørkanter og mod at få fingrene i klemme

Apropos børn: For de kære små poder kan døre være en farlig omgang. De kan slå sig voldsomt, hvis de får fingrene i klemme, når døren pludseligt smækker i. Med Relaxdays' løsninger til beskyttelse mod at få fingrene i klemme i døren, kan du undgå sådanne uheld i fremtiden. Vi har både dørreb og skumgummiringe, som forhindrer døre i at smække i helt uventet, så der ikke sker uheld. De er super lette at bruge, og de forebygger barnegråd og smerter.

Bestil tilbehør til døren online hos Relaxdays nu

Hos Relaxdays er det vores mærkesag at kunne tilbyde vores kunder et så bredt udvalg af produkter til dit hjem og dit liv som muligt. Derfor er vores sortiment med tilbehør til døren også bredt og bliver udvidet løbende. Ud over de førnævnte artikler finder du således også dørklokker, dørholdere og tætning mod træk i vores shop. Og som om det ikke var nok, finder du også skoreoler i vores afdeling med skohylder og tilbehør.
Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og nyd godt af vores hurtige levering!