Bænke

Opgradér din entré med en bænk fra Relaxdays

Entréen er for det meste kendetegnet ved en yderst praktisk og funktionel indretning. I de fleste hjem er det ikke et synderligt stort rum, men skal alligevel være indbydende for gæster og have plads til opbevaring af sko, jakker og andre beklædningsgenstande og småting. Ud over garderobestativer og skoreoler kan det dog også være en fordel at have et sted at sidde, når man skal have skoene på om morgenen eller et sted, hvor man kan stille sine indkøb, når man kommer ind ad døren efter arbejde. Til det formål er bænke perfekt egnede. Dyk ned i vores overdådige udvalg af bænke til entréen, og giv dit indgangsparti et friskt pust med Relaxdays!

Kom ind og sæt dig ned - vores bænke

Er du på udkig efter en siddeplads til entréen, som passer perfekt ind i lige netop din indretningsstil? Så har Relaxdays et stort udvalg af bænke i diverse design og med forskellige funktioner. Vi har fx polstrede bænke med aftagelige eller klapbare låg, bænke med udtagelige kasser og bænke med forskellige rum med låge. Du kan altså vælge en bænk helt efter personlige præferencer og finde modeller med opbevaringsrum, der passer til lige netop dine behov. Hvis du gerne vil have en enkel bænk uden for meget sniksnak, kan du eksempelvis vælge vores førsteklasses modeller af bambus. Når det kommer til valg af materialer, er Relaxdays' udvalg af bænke dog yderst bredt. Polstrede siddebænke, bænke med betræk af imiteret læder eller varianter af metal og MDF får din entré til at fremstå i et helt nyt lys. Du kan vælge imellem diskrete farver såsom sort, hvid og grå eller peppe din gang op med et farvet møbel med kulørte mønstre og spraglede detaljer.

3 andre måder at bruge en bænk på i dit hjem

Din nye siddebænk kan ikke kun bruges som et flot element i entréen, men har mange anvendelsesmuligheder rundt omkring i de forskellige rum i hjemmet. Vi har valgt tre rum ud, hvor din nye bænk ville udgøre et perfekt stykke interiør:

  • Siddeplads i køkkenet: Hvis du tit har tilskuere, mens du laver mad, eller hvis du ikke har plads til spisebord med tilhørende stole i køkkenet, kan du i stedet gøre brug af en af Relaxdays' stilede bænke. Med en bænk får du et sted i køkkenet, hvor du kan tage dig en velfortjent timeout, og samtidig er det polstrede møbel en elegant tilføjelse, der fuldender indretningen.
  • Yderligere opbevaringsplads til stuen: Ligesom vores sidde- og opbevaringsskamler er Relaxdays' siddebænke også en fantastisk tilføjelse til sofaen derhjemme, som har mange anvendelsesmuligheder. Hvis du har gæster, har de også et sted at sidde, men du kan også skaffe tæpper, puder og børnenes legetøj af vejen i bænkenes opbevaringsrum med låg eller låge.
  • Elegant blikfang i soveværelset: At have en polstret bænk for enden af sengen i soveværelset er en drøm for mange. En bænk her ser ikke blot yderst elegant og stilfuld ud, men er også super praktisk. Sæt dig på den, når du skal i tøjet, eller brug den som opbevaringsflade til pyntepuderne og sengetæppet, når du skal i seng om aftnen. Ligegyldigt hvad er en siddebænk i soveværelset altid et kæmpe hit!

Bestil bænke med eller uden opbevaringsrum hos Relaxdays nu

Opgradér dit hjem med en hyggelig bænk. Supplér din garderobe med en behagelig siddeplads, eller brug det multifunktionelle møbel i andre rum i hjemmet. Yderligere tilbehør til entréen såsom dørmåtter, dørtilbehør og paraplyholdere finder du ligeledes i vores webshop. Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og nyd godt af vores hurtige levering!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%