Spejle

Stilede spejle til hjemmet

Om det er til badeværelset, entréen eller soveværelset - hvis du er på udkig efter et nyt spejl, så er du landet det helt rigtige sted her! Hos Relaxdays finder du et bredt sortiment af dekorative spejle til enhver smag og enhver stil. Klik rundt i vores store sortiment nu, og find det ideelle spejl til lige netop dit hjem.

 1. -23 %
  UVP 224,90 kr. 172,90 kr.
 2. 202,90 kr.
 3. -26 %
  UVP 224,90 kr. 165,90 kr.
 4. -26 %
  UVP 224,90 kr. 165,90 kr.
 5. -23 %
  UVP 224,90 kr. 172,90 kr.
 6. Kun 3 tilbage
 7. -23 %
  UVP 224,90 kr. 172,90 kr.
 8. -26 %
  UVP 224,90 kr. 165,90 kr.
 9. Sidste chance
Side

Elegante og dekorative vægspejle som blikfang i hjemmet

Et spejl er ikke bare et spejl. Et spejl kan nemlig også fungere som et dekorativt element på væggen. Med et spejl kan du gøre dine kedelige rum og tomme vægge spændende og iøjnefaldende. Hos Relaxdays finder du unikke spejle med flotte rammer og enestående udsmykninger til enhver indretningsstil.
Hvis du er til en barok indretningsstil, har vi det helt rigtige til dig! Hos os finder du både ovale og kantede spejle med elegante udsmykninger i barokstil. Vores barokspejle fås i farverne guld, sølv og hvid og passer således ind i de fleste hjem.
Til den mere usædvanlige indretningsstil finder du ligeledes det rette spejl her! Vores unikke solformede pyntespejle er noget helt særligt: De enkle spejle i 3-pak i guldfarve, sølvfarve eller hvid gør enhver væg opsigtsvækkende. De mere ekstravagante varianter af solspejlet i sort, grøn og rød forvandler ethvert halvkedeligt værelse til noget helt specielt!
Er du i højere grad til mere traditionelle modeller? Så er du ikke gået forgæves her. Vores hvide, sammenklappelige spejl, vores firkantede spejl af fyrretræ i gitterdesign eller vores klassiske runde vægspejl passer til enhver moderne og naturlig indretningsstil.

Bestil spejle online hos Relaxdays nu

Surf rundt i vores store udvalg af forskellige spejle nu, og find det spejl, der passer til lige netop din smag og dit hjem. Bestil dit drømmespejl online allerede i dag, og få det leveret nemt og bekvemt direkte til døren.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.