Boligtekstiler

Praktiske og stilfulde boligtekstiler fra Relaxdays

Hvad er en indretning uden et plysset tæppe, elegante gardiner eller stilede puder? Alle disse accessoires er med til at gøre hjemmet mere hyggeligt og indbydende og giver det en speciel vibe. Hos Relaxdays finder du masser af forskellige, kulørte produkter og tekstiler, som kan være med til at forvandle din bolig til et rigtigt hjem.

 1. 4,0   (69)
 2. 3,6   (20)
 3. 4,1   (13)
 4. 4,8   (16)
 5. 4,4   (79)
 6. 3,7   (200)
 7. 4,7   (113)
 8. 4,5   (40)
 9. 4,6   (167)
 10. 3,9   (43)
 11. 3,5   (52)
 12. 3,9   (112)
 13. 3,9   (8)
 14. Fra
 15. 4,8   (5)
 16. 4,0   (6)
Side

Giv dit hjem karakter med gardiner og rullegardiner fra Relaxdays

I soveværelset og stuen er det vigtigt med privatliv. Derfor bruger vi persienner, gardiner og rullegardiner til at skærme af for nysgerrige blikke. Hos os finder du et stort udvalg af boligtekstiler til dine vinduer, som ikke kun giver dig mere privatliv, men som samtidig mørklægger og beskytter mod lyset fra solen, gadelygterne eller månen. Desuden er gardiner ikke kun praktiske, men giver samtidig dit hjem personlighed og gør det mere indbydende. Hos os kan du vælge imellem mørklægningsgardiner, diskrete gardiner eller gardiner i mønstrede designs. Er du egentlig bare interesseret i, at det skal være mørkt, når du skal sove? Så skulle det være rigeligt med et rullegardin. Desuden har vi rullegardiner i vores sortiment, som monteres helt uden at skulle bore. Plisségardiner finder du ligeledes hos os. Vælg imellem forskellige farver, og find et passende rullegardin til lige netop dit hjem. Klik rundt i vores store sortiment nu, og find de tekstiler, der passer til din personlige stil.

Stilede puder og tæpper til at putte med

Der er ikke meget, der kan slå en afslappende filmaften på sofaen efter en lang arbejdsdag. Her kan man koble helt af, slå tankerne fra og glemme hverdagens stress og jag. For at skabe en endnu mere hyggelig og behagelig atmosfære er det oplagt med diverse puder og tæpper. Hos Relaxdays finder du et bredt udvalg af forskellige hyggetæpper og skønne puder. Vores hyggetæpper fås i forskellige farver og størrelser og passer derfor ind i de fleste indretninger. Hos Relaxdays finder du ligeledes bløde puder og enestående pyntepuder, som matcher vores tæpper. Vores knudepuder er et helt unikt highlight til enhver bolig. Giv dit hjem et unikt udtryk og sæt trenden med tæpper og puder fra Relaxdays.

Alverdens boligtekstiler fra Relaxdays

Ligegyldigt om du er på udkig efter en måtte, en pude, et gardin eller et rullegardin, går du ikke forgæves hos Relaxdays. Fuldend din indretning med moderne boligtekstiler, og find alt, hvad du har brug for, lige her! Bestil online nu, og få leveret din pakke direkte til døren helt ubesværet.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.