Billedrammer

Stilede billedrammer fra Relaxdays

Fuldend din indretning med stil med de fantastiske billedrammer fra Relaxdays. Med dem kan du forevige de enestående og vidunderlige øjeblikke i dit liv og give dem en central plads i hjemmet. Hos os finder du en matchende billedramme til enhver indretningsstil, ligegyldigt om du er til hvid, sort eller naturlig træfarve. Surf rundt i vores sortiment nu.

Side

Giv dine kære en central plads i hjemmet

En skøn ferie, et bryllup eller din seneste fødselsdagsfest – særligt vigtige minder er rare at holde fast i vha. billeder. For at de ikke ligger gemt på din smartphone, computer eller et memorykort, er det nemt og hurtigt at printe dine fotos, hvorefter snapshotsene kan placeres i et fotoalbum eller i en flot ramme, så de kan bruges som pyntegenstande i hjemmet. Hos Relaxdays finder du derfor et udvalg af forskellige smagfulde rammer: De klassiske, enkle billedrammer fås i praktiske sæt af 2 i forskellige mål. De kan fås i standardfarverne sort, hvid, sølv og guld. Synes du, at det godt må stikke lidt mere ud? Så tag et kig på vores billedrammer af bambus eller billedrammer i vintage design. Kendetegnende for alle billedrammer er, at de - ud over til billeder – også kan bruges til tegninger, malerier eller andre kreationer. Gå på opdagelse i vores udvalg nu og bestil den perfekte billedramme til dit hjem.

En collage af dine skønneste minder

Hvad skal man dog stille op med alle de billeder, man har samlet igennem tiden? Vi har et forslag: Anskaf dig en af Relaxdays’ billedrammer i collage-design. Her er der plads til alt imellem 3 og 24 billeder. Collagerne kan fås i forskellige modeller: Med forskellige markeringer såsom ”Family” eller ”Friends” kan du sortere dine billeder i kategorier. I vores dekorative hjertebilledrammer er der plads din udkårne. Er du mere til enkle designs? Ikke noget problem! Vores tidløse vægcollager kan fås i sort og hvid og kan monteres såvel lodret som vandret. At fylde billeder i og skifte dem ud igen gøres uden besvær ved at åbne og lukke klemmerne på bagsiden. Skab din egen billedcollage nu og ram dine uforglemmelige øjeblikke ind, så du altid har dem i frisk erindring. Hos os finder du med garanti en collagebilledramme, der passer til dit hjem!

Bestil dine billedrammer fra Relaxdays nu

Dyk ned i vores store udvalg af Relaxdays billedrammer nu og find den, der passer til lige præcis dit hjem. Ligegyldigt om du er på udkig efter collager, multifunktionelle rammer eller et vægur med billedramme, så skal du nok finde det hos os! Bestil nu og giv dine kære en lige så stor plads i hjemmet, som de har i dit hjerte.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.