Avisholdere

Skab orden med en ny avisholder

Avis- eller magasinholdere har i mange år været en uundværlig del af indretningen i mange hjem, hvor de har stået trofast ved siden af sofaen eller lænestolen til opbevaring af diverse aviser, magasiner eller kataloger. Med Relaxdays' stilfulde avisholdere i førsteklasses materialer kan du desuden sætte dine blade og dit favoritlæsestof flot i scene. Gå på opdagelse i vores store udvalg nu!

Har man overhovedet brug for en magasinholder nu til dags?

Man kunne godt få den tanke, at magasin- eller avisholdere er noget, der står og samler støv i stuen hos ens forældre eller bedsteforældre, og som hører fortiden til. I den digitale tidsalder skulle man tro, at trykte blade og aviser ville uddø, og at man primært ville opbevare sit læsestof på telefonen. Men sådan behøver det ikke at være! På den ene side er avisholdere perfekte til længerevarende opbevaring af spændende faglitteratur, imponerende fotoserier eller menukort fra dine yndlingsspisesteder, så du altid har dem lige ved hånden og ved, hvor det alt sammen er. Andre papirer, breve eller billeder, som du ofte har brug for, kan du ligeledes stikke ned i magasinholderen, så du hurtigt kan finde dem frem ved behov. Derudover er en tidsskriftholder et yderst dekorativt boligtilbehør, der glider elegant ind i indretningen i dit hjem.

Opbevaring, sortering og præsentation - dét kan du bruge vores avisholdere til

Med en avisholder har du altid orden i stuen, gangen eller hvor du nu engang har dit læsestof. Tidsskrifter, som ellers bare hober sig op på sofa- eller spisebordet, kan sorteres ordentligt og få en fast plads i hjemmet, så du undgår rod. Derudover er avisholderne en dekorativ tilføjelse til indretningen. Ligegyldigt om du gerne vil have en væghængt magasinholder eller en model til gulvet, går du ikke forgæves hos Relaxdays. Tag et kig på vores holdere designet som kurve, beholdere, reoler m.m. og vælg så den, som passer bedst ind i lige netop din indretningsstil. En magasinholder gør sig først og fremmest godt ved siden af sofaen, så du altid har din TV-guide inden for rækkevidde. Alternativt kan du også indrette et lille læsehjørne eller måske endda stille en på badeværelset, hvis du er den helt store læsehest. Væghængte magasinholdere er optimale på kontoret, men gør sig også godt i entréen eller i et venteværelse. Ud over aviser og magasiner kan du også opbevare papirblokke, konvolutter og andet praktisk tilbehør til arbejdet deri. Vores reolmodeller er som udgangspunkt tænkt til store kontorer, venteværelser eller mødelokaler - generelt til steder, hvor der skal være et bredt udvalg af læsestof til rådighed til mange, forskellige slags mennesker. De kan dog også bruges hjemme i privaten. De er fx fremragende som bogreoler på børneværelset til smalle børnebøger eller opgavehæfter.

Bestil avisholdere i forskellige designs online hos Relaxdays nu

Hos Relaxdays har vi et stort udvalg. Vi har således masser af førsteklasses magasinholdere af træ, metal, bambus, mesh, støbejern, akryl eller filt. Alt efter indretningsstil og smag kan du give dit hjem et friskt pust med en hvid eller gennemsigtig avisholder, som imponerer med sin kompakte størrelse og rene look, eller du kan vælge mere rustikke eller antikke modeller. De enkle, sorte magasinholdere glider perfekt ind i moderne indretninger, mens de mere klassiske varianter af træ eller mørk filt skaber en hyggelig og varm atmosfære. Vælg den avisholder, du synes bedst om, nu, og bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%